Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Fakir İnovator X Plus 7286 Batarya Sorunu

18 Ağustos 2023 13:24

Fakir inovator X Plus 7286 22.09.2022 tarihinde Hilltown Media Markt dan almış bulunduk. Süpürge başlığındaki 15 cm'lik boru ne kadar düzenli ve güzel kullanırsanız kullanın koltuk altlarını ve köseleri temizlerken yırtılıyor ve borunun yedeği olmadığı için başlığı fahiş fiyata iteliyorlar. Bataryası hiçbir şekilde teknik özelliklerinde söylendiği ya da yazdığı gibi değil şarj tutmuyor. Ve 10 ay sonunda bir anda makine kapandı ve bir daha açılmadı. Yetkili servise götürdüğümde bataryanın 6 ay garantisi olduğu söylendi. 2 yıl garanti en önemli aksamında bir anda 6 aya düşürülmüş. Bozulacağının kendileri de farkında ve parçanın bedeli olarak 5000₺ istediler. Çok büyük bir batarya sorunu ile karşı karşıyayız. Diğer markalara göre hiç gücü yok en yüksek modda bile çekmiyor gibi bir şey Alman malı diye güvenip satın aldık. Pişman olduk. Paranıza kıyıp Fakir in herhangi bir ürününü almamanız önerimdir. Teknik destek, servis ve geri dönüşleri inanılmaz yetersiz. Güvenip aldığımız ürün çöp oldu.

18 Ağustos 2023 13:30 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Atakan
Atakan
27 Ağustos 2023 12:29

7 gün içerisinde dönüş yapacağınızı söyleyip umrunuzda olmadı sanırım. Fakir firması, ben bir şey merak ediyorum. Gerçekten batarya garanti süresi 6 ay mı? Ben sizin başka bir servisinizi arayıp görüştüm. Öyle bir şey olmadığını ilettiler. Pil garanti kapsamında olduğunu söylediler. Ben cihazı mı "Aliaga-Çağlar elektronik" yetkili servisine bıraktım. Bana pil içinde 5 bin tl denmişti. Başka bir servisi aradığımda hem garanti kapsamında direk değişmesi gerektiği ve fiyatının 3900₺ olduğunu ilettiler. Siz Fakir şirketi olarak yetkili servislerinize herhangi bir denetiminiz olmuyor mu? Mağdur olan biz oluyoruz. Sorun Fakir de mi, yoksa yetkili servisinde mi biri beni aydınlatsın lütfen!

Şeref sonuçtan hiç memnun değil

İki Kez Pil Arızasıyla Kullanılamayan Süpürgeye Ücretsiz Çözüm Talebi

21 Nisan 19:33
iki-kez-pil-arizasiyla-kullanilamayan-supurgeye-ucretsiz-cozum-talebi-1.jpg

28 Eylül 2025 21:57
Garanti Kapsamındaki Süpürgenin Parça Arızasında Yüksek Ücret Talebi
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2025 13:44

15 Temmuz 2025 10:26