29 Ağustos 2023 10:12

Merhabalar; Kartımdan her ay 89.90 TL çekim işlemi yapılmaktadır. Exxen üyeliğimi kontrol ettiğim de Spor Paketi aboneliğim görünmektedir. Ancak bugün kontrol ettiğim de Şampiyonlar ligi maçlarını izlemek için farklı bir paket almam gerektiği bildirilmektedir. Peki, o zaman her ay kestiğiniz 89.90 TL nedir? Veya abonelik olarak görünen 116 TL nedir? Mevcut paketimin aboneliğini iptal ettirdim ama bir sonraki aya kadar aboneliğimin devam ettiğini sistem bildiriyor. Fakat izlemeye çalıştığım da ise farklı bir paket satın almanız gerekiyor diyor. Görsel olarak da tarafınıza iletiyorum, umarım incelersiniz.

29 Ağustos 2023 10:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Mahmut D. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

29 Ağustos 2023 13:23
30 Ağustos 2023 08:13

Merhaba; Evet, 1 kere arandım ve müsait değildim. Ama gün içerisinde tekrar arayacağınızı bildirmişsiniz, bir daha tarafıma dönüş yapan olmadı.

30 Ağustos 2023 10:14

Sayın Mahmut D. ; 30.08.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Mehmet sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 22:55
"Müşteri hizmetlerine çok teşekkür ediyorum kendileri sorunumu düzelttiler hızlı bir şekilde."
Semih sonuçtan çok memnun

Semih
17 Temmuz 2023 17:17
"Hassasiyetiniz ve hızlı çözümünüz için teşekkürler."
Exxen Olmayan Paketin Parasını Çekmiş
Exxen Olmayan Paketin Parasını Çekmiş
Eymen sonuçtan çok memnun

Eymen
06 Kasım 2023 12:25
"Uzman destek ekibine çok teşekkür ederim. Kibar ve çözüm odaklılar. Süreci hızlandırdılar ve param hesabıma yattı. Dolayısıyla 2-7 iş günü beklememe gerek kalmadı. İyi çalışmalar dilerim"
Ali sonuçtan çok memnun

05 Kasım 2023 22:31
"Hızlı çözüm için çok teşekkür ederim."
Osman sonuçtan çok memnun

Osman
21 Ekim 2023 23:02
"Sıkıntı çözüldü iade yapıldı. Teşekkürler..."
Exxen Kategorileri