Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Exvega Montaj Sorunu ve Uzun Süreli Teknik Servis Mağduriyeti

29 Aralık 2024 23:03

Ürünü satın aldığımız tarihten itibaren montajını gerçekleştiremedik ve bu nedenle uzun bir süre ürünü kullanamadık. Durumu yetkili firmaya bildirdiğimizde, ana gövdedeki iskelet yamukluğu nedeniyle vida yuvalarının ve vidaların problemli olduğunu, bunun bir fabrikasyon hatası olduğunu belirttiler. Bunun üzerine gövdeyi kutusu ile birlikte kendilerine kargolamamızı istediler.

Gönderimi 17 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirdik. Firma, işlemleri başlatıp 30 iş günü içerisinde yedek parça ile değişim sağlayacaklarını ifade etti. Ancak, 17 Ekim 2024'ten itibaren geçen 49 iş günü sonunda, parça 25 Aralık 2024 tarihinde kargoya verildi ve 26 Aralık 2024 tarihinde elimize ulaştı. Üzücü bir şekilde, gönderdiğimiz aynı parçayı hiçbir değişiklik yapılmadan tarafımıza geri gönderdiler.

Bu süreçte ne ürünü monte edebildik ne de yaklaşık iki ay süren teknik servis sürecinden bir sonuç alabildik. Konuyu tekrar firmaya ilettiğimizde, yalnızca oyalandığımızı düşünüyoruz. Firma, aldığı ücretin karşılığında hizmet sağlayamamakta ve mağduriyetimizi gidermemektedir.
Sipariş numaram 31702

16 Mart 2025 14:47

Exvega – Bıktırma Politikası ile Çözümden Uzak Bir Süreç Satın aldığımız ürünü montaj hatası nedeniyle uzun süre kullanamadık. Yetkili firma, iskelet yamukluğu nedeniyle vidaların yerleşmediğini ve bunun fabrikasyon hatası olduğunu belirterek ürünü kendilerine göndermemizi istedi.

17 Ekim 2024’te ürünü kargoladık. Firma, 30 iş günü içinde değişim yapılacağını söyledi. Ancak 49 iş günü sonunda, hiçbir işlem yapılmadan, aynı ürün tarafımıza geri gönderildi.

Bu süreçte ne ürünü kullanabildik ne de teknik servisten çözüm alabildik. Exvega, müşteri memnuniyeti sağlamak yerine oyalama ve yıldırma politikası izlemektedir.

Sonrasında Exvega yetkilisi M*** Hanım bizimle iletişime geçti. Şikayetimizi kaldırmamız durumunda sorunun tamamen çözüleceğini ve gerekirse ürünün değiştirileceğini belirtti. Bu noktada, iletişim sürecindeki desteği ve özellikle Cennet Aras Kargo Şubesi ile ilgili yardımları için M*** Hanım’a teşekkür ederim.

Firmanın taahhüdüne güvenerek ürünü tekrar kargoladık. İki hafta sonra ürün elimize ulaştı. Vidaların takılabilmesi için sağ tarafı zorla yamultulmuştu ve artık monte edilebiliyordu. Ancak, koltuğun sırt kısmı hâlâ yamuktu.

Bunu önlemek için her görüşmede sırt kısmının düzeltilmesi gerektiğini belirttik ve işlem sonrası fotoğraf istedik. Teknik servis yoğun olduklarını söyleyerek fotoğraf paylaşmadı ve hiçbir sorun çıkmayacağını garanti etti. Ancak ürün yine yamuk bir şekilde geldi.

Exvega’nın amacı sorunu çözmek değil, müşteriyi yıpratarak pes etmesini sağlamak. Biz ısrarla süreci takip ettik, ancak artık bizim de vaktimiz tükendi.

Süreç başladığında üniversite öğrencisiydim, artık mezun oldum. Exvega ile bir daha alışveriş yapmayacağım. Evimizde üç adet Hawk koltuk var ve onlarla hiçbir sorun yaşamadık. Tüketicilere, fiyat-performans ürünleri alırken markanın müşteri hizmetlerini de göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim.

Sipariş No: 31702

ek not önemli Sorunun düzeltilmesi ile ilgilenmiyorum benim derdim diğer insanlarında aynı şeyleri yaşamaması.

28 Şubat 2025 10:36

Müşteri hizmetlerindeki Melis hanım bayağı uğraştı. Tek başına firmanın imajını düzeltiyor. Teşekkürler...

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 23:15
Exvega 2024 Dokuma Kumaşlı Andromeda Ayak Amortisörü Paslı

Exvega Oyuncu Koltuğu Kalitesi!

Ahmet
20 Temmuz 2023 05:39
Burak sonuçtan memnun

Burak
22 Ağustos 2023 10:19
"Marka yetkilisi Melis Hanım'a özellikle teşekkür ederim."
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 10:03
Exvega Kalitesizliği Ve İade Almayışları
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Exvega Koltuk Sıkıntıları!

17 Mart 2025 16:44