Exvega (Andromeda 2023) Şikayet ve Memnuniyetsizliği

18 Ocak 2024 02:263.558

Exvega Andromeda oyuncu koltuğu sahibiyim. Ürünü 2023/1.ayda almıştım ve ürünü çok çok nadir kullandım. Kullandım bile denemez çünkü sürekli çalışıyordum. Daha sonra ürünümde bozulma olduğunu fark ettim. Sırt kısmı en üst kademede bile yatık haldeydi ve çok yatık bir sırta yaslanarak bilgisayar kullanılmaz mantıken.

Her neyse 14/11/2023'te destek ekibine durumu ilettim ve garantimin hala olduğunu ve yardımcı olmalarını rica ettim. Benden videolu anlatım istediler, yaptım ve sadece sırt kısmını onlara göndermemi istediler. Gönderdim. 30 iş günü içinde geri göndereceklerini söylediler. Bugün tarih 18/01/2024 ve her ne hikmetse bu 30 iş günü bir türlü dolmak bilmedi. Koltuk şu anda kullanılamıyor ve ben plastik koltukta otura otura tekrardan sırt ağrıları çekmeye başladım. Aslında sırt kısmını gönderdikten sonra oturma kısmında da bir hata fark ettim (oturma kısmının kenarında iç tarafta çivi veya bağlantı çıkmış). Aslında bunu da garantiye göndermek ve düzelttirmek istiyorum ama tekrardan bir 60 gün daha beklemek istemiyorum.

Garanti süresi bitsin diye mi bekletiyorlar anlamıyorum ama bu tür şeyler hiç hoş değil. 30 gün haklarıdır diye hiç ses etmedim aramadım rahatsız etmedim bir ton kişi arıyordur zaten diye. Ama biz böyle nezaket gösterirken hiç umursanmamak insanı üzüyor gerçekten. Her şeyi bir kenara bıraktım, ben zaten sağlık sebepleriyle böyle bir koltuğa ihtiyaç duydum ve sizi tercih ettim, şimdi siz sebebiyle aynı sorunları tekrardan ve daha ağır şekilde yaşamaya başladım. Hiç etik değil gerçekten. Anlaşılan bundan sonra biz de nezaketli olmamalıyız gibi duruyor. Ben bir müşteri olarak memnuniyetimin tekrardan sağlanmasını ve ödediğim paranın karışıklığını görmek istiyorum.

Ahmet
13 Nisan 2024 13:27

(Devamı) Buna rağmen, zaten zar zor yanıt veren şirket bir de ürünü daha kontrol bile etmeden normalde ürünü teslim alıp, kontrol edip gerçekten müşteri hatası olup olmamasına bakmaları, değerlendirmeleri ve buna göre bana bilgi vermeleri gerekiyor, ama sağ olsunlar uzaktan hizmete öyle bir alışılmış ki daha görmeden teşhis koyup hemen ödeme kısmına geçebiliyorlar :). Ben artık tamir istemiyorum. Ben ürünü yeni ve başka bir ürünle değiştirmesini istiyorum. Ben artık beklemek istemiyorum. Ben artık umursanmamak istemiyorum. Şimdi birkaç gün sonra o bayan yine beni arayacak eminim. Ama ne olursa olsun ben tüketici şikayet bildirimi yapacağım, çünkü 1-2 hata tamam eyvallah görmezden gelinebilir ama bu kadarı da fazla. Ben sizden paramla rezil olmak için ürün almadım. Resmen sorumsuzluğunuz yüzünden artık bel ağrıları çekiyorum yamuk koltuğa oturmaktan. Böyle bir saçmalık olamaz. Ve hiç kimse kusura bakmasın, ben Tüketici Hakları duruşmalarından sonra canlı yayınlarımda kişisel görüşlerimi izleyicilerimle paylaşırım arkadaş. Bir tüketici olarak görüşlerimi insanlarla paylaşmak pozitif veya negatif, benim en doğal hakkım ve bunu da yapacağım. Ve saygıdeğer beni arayacak hanımefendi, eğer beni tekrardan arayacaksanız ilk önce "lütfen şikayeti silin" demek için değil, ilk önce "probleminizi en kısa ve en uygun şekilde nasıl çözebiliriz" demek için arayın lütfen!.

21 Ocak 2024 22:50

Her türlü haksızlığa karşı, hakkınızı tüketici hakem heyetinde aramanızda fayda var. 20 iş günü toplamda 1 ay dan ibarettir. Bu sürede teslim edilmemesi, sizin için haklılık sebebidir

11 Mayıs 2024 13:096.230

Exvega Andromedia Oyuncu Koltuğu oturak kısmının demir profilleri kırıldı. 11/11/2022 tarihinde 2 adet Exvega Andromedia...

Exvega Andromedia Oturak Kısmı Demir Profil Kırıldı.

Exvega Andromeda Sessiz Değilmiş!

Exvega AndromedaSessiz Değilmiş!

Enes
Exvega Air Kalite Düşüklüğü Ve İade Memnuniyetsizliği

Exvega Air KaliteDüşüklüğü Ve İade Memnuniyetsizliği

Ömer
Exvega Andromeda Beşikte Oturur Gibi Sallanıyor

Exvega AndromedaBeşikte Oturur Gibi Sallanıyor

Berkan
Exvega Andromeda 2024 Koltuk Sorunu!

Exvega Andromeda2024 Koltuk Sorunu!

Denizer