Gözde
22 Ekim 2024 20:42

Kocaeli Evkur mağazasından yapmış olduğum alışverişimin taksitlerini internet sayfasından düzenli ödememe rağmen evime bir icra kağıdı gönderildi. Bunun üzerine Evkur'a gittim ve elektronik eşyaların internet sayfasından ödenmediğini öğrendim. Diğer taksitlerimi görüp öderken devam eden bir taksitim online ödemede görünmediği için ödeme yapılmamış ve bu yüzden icra takibi başlatılmış. Oysaki birkaç ay önce mağazaya gidip ödeme yaptığımda 9. taksitten itibaren internet üzerinden ödeme yapabileceğimi söylemişlerdi. Ben de bunun üzerine internetten ödemeye devam ettim ama var olan taksit internete yansımadığı için ben de bunu göremediğim için takibe düşmüş. Bunun için evime herhangi bir kağıt gelmedi. İcra kağıdını görünce neye uğradığımı şaşırdım çünkü her ay taksitlerimi düzenli bir şekilde ödüyordum. Bana ana borcumdan daha fazla para ödettiler. Avukat parasıyla birlikte ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Bu kadar düzenli ödeme yaparken evime icra gelmesi çok ironik gerçekten. İnsanları yanlış bilgilendirme onların hatası. Kimse parayı sokakta kazanmıyor ve birçok müşteri bu şekilde mağdur edilmiş. Özür mesajıyla dönmelerini istemiyorum. Avukat parası adı altında paramı geri istiyorum.

23 Ekim 2024 08:58 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Yunus
Yunus

CİMER'e şikayette bulun

Mikail
06 Ekim 2024 15:50

Çiğdem
04 Eylül 2023 09:55
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Hatalı Bilgilendirme Ve Haksız İcra Mağduriyeti

Furkan