Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

Tuğba
09 Kasım 2024 13:21

Pendik Evkur şubesinden Katto Mobilya'ya ait Sıla dört kapılı dolap aldım. 15 gün sonra firmadan biri geldi. Dolabı kurarken dolapta bir takım hatalar olduğunu, kapakların düzgün takılamadığını söyledi. Çekmeceler kırıktı, bunların benimle alakalı olmadığını belirtti. Bunları firmaya ileteceğini ve yenisini getireceklerini söyledi. Ben yine de mağazaya gittim, orada da servis kaydı açtılar, videoları gönderdiler, resimleri attılar. Bugün bir hafta oldu, gelen giden yok, arayan soran da yok. Müşteri hizmetlerini aradım, 21 iş gününü beklemeniz lazım dediler. Yani ben o dolabı 15 günde teslim aldım, 20 günde kullanabilmek için gelmelerini mi bekleyeceğim? Bu çok saçma bir durum, mağdur edildim. Benim suçum ne, anlamadım. Ödemesini yapıyorum ama dolabı kullanamıyorum.

09 Kasım 2024 13:45 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Osman
19 Şubat 2025 12:57
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
02 Aralık 2024 15:07

Evkur'un Müşterisine Karşı Sorumsuzluğu Evkur Çözüm Üretmiyor

Halil
12 Ocak 2024 16:56
Evkur'un Müşterisine Karşı Sorumsuzluğu Evkur Çözüm Üretmiyor
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş Mağazada Beklenen Mobilya Teslimat Süreci

Meryem