Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
02 Aralık 2024 15:07

Evkur Kızılay mağazasından 10.09.2024 tarihinde 4 adet dolap aldım. 23 veya 24.10.2024 tarihinde teslimat için geldiler. Montaj ekibi, dolaplardan birinin arka parçasının paketten çıkmadığını söylediler. Birkaç gün içinde atölyede kestirip getireceklerini söylediler. Mağazayı ve verdikleri numarayı defalarca aradım. Numara cevap vermedi. Mağaza, depoyla iletişime geçip bilgi vereceğiz dediler. 2 hafta üst üste aynı şekilde beklettiler. Arayan olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım.

Mağazayla iletişime geçip size ulaşmalarını söyleyeceğiz dediler. Arayan olmadı. Evkur web sitesinden mail attım. Geri dönmediler. Yaklaşık 3 ay önce aldığım dolap için 1.5 ayda teslim edildi. 1 ayı aşkın süredir dolabın arka parçası gelmedi. Defalarca arayıp ulaştığımda da döneceğiz deyip dönmediler. Yeterince sabırla beklediğimi düşünüyorum.

02 Aralık 2024 15:22 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Evkur'dan Aldığım Banyo Dolabının Eksik Rafları 3 Aydır Teslim Edilmiyor!

Yeliz

06 Şubat 2024 10:50

İlkay
18 Temmuz 20:49
Evkurdan Alınan Dolabın Kurulumu 10 Gündür Yapılmadı Mağduriyetim Giderilmiyor
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş Mağazada Beklenen Mobilya Teslimat Süreci

Meryem