Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Taksitli Alışverişte İcra Şoku Ve Artan Borç

Ebru
04 Aralık 2024 18:49

Sivas Evkur şubesinden taksitle aldığım ürünün ödeme yönteminden dolayı icralık oldum. Evkur Sivas şubesini kapatmış tahsilat için başka bir yer belirlemiş ancak müşterisine bilgi vermemiştir. Kendi çabamla ödeme yerini buldum. Burası da Evkur gibi elden taksitle ürün satan bir yer ne zaman gitsem ödeme için bana Evkur tahsilatı yapan elemanın olmadığı söylendi. Üstelik ben Ankara'da yaşıyorum. Ödemelerimi oradan şubenizden yapsam diye sorduğumda olmaz ürünü buradan aldınız ödemeyi de buraya yapacaksınız dendi. Ödeme yapmak için resmen ben uğraştım son 4 taksitim kalmıştı bu seferde ödeme yapmadınız diye icraya vermişler. 7 bin tl ödeme için 14 bin küsur istiyorlardı gelen icra belgesinde. Tamam dedim yapacak bişi yok ödeyeceğiz mecbur derken bugün bir telefon geldi Evkur'dan. Bir hafta sonra ödemem gereken tutarı 21 bin yapmışlar! Ve üstelik bana gönderdikleri icra belgesindeki 14 bini de reddediyorlar. Öyle bir rakam yok diye! Zaten satarken de yüksek miktarlarda faiz koyuyorlar! Bir de taksit ödemelerini yapabilmek için bir IBAN bile vermiyorlar. Hep elden ödeme! Neymiş 12 taksit olunca banka kanalıyla ödeme alamıyorlarmış! Bunlar araştırılsın! Bir haftada 14 bin tl nasıl 21 bin TL'ye çıktı.

profile profile
04 Aralık 2024 18:53 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Nesrin
07 Ağustos 2023 18:39
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
14 Ocak 2024 19:17
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Hatalı Bilgilendirme Ve Haksız İcra Mağduriyeti

Furkan
17 Temmuz 2025 21:14
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Alınan TV İçin İcra Şoku Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Harun