Evkur'da Kefil Sorunu Ve Ürün Teslimatı Karmaşası

Ahmet
09 Aralık 2024 14:59

Evkur'dan Samsung S24 FE serisi için taksitli başvuru yaptım. Bana başvurunuz kabul oldu ama kefil getirmeniz gerekiyor dediler. Evkur'a kefil getirecek kadar borcum olmadığını belirttim ve ürünü almaktan vazgeçtim. 1-2 gün sonra Evkur'dan arayıp ürünü alabileceğimi söylediler. Kefil isteniyorsa almayacağımı belirttim, kontrol edip döneceklerini söylediler. Ertesi gün tekrar arandım ve ürünü alabileceğim söylendi. Kefil isteniyordu dedim, istemediklerini söylediler. Antalya Topçular şubesine gittim, başvurduğum ürünü satmışlar, başka rengi varmış, kabul ettim. Anlaşmamı iptal edip diğer renk için başvuru yaptılar. Kasadaki yetkili, başvurunun en başa döndüğünü ve merkez kapandığı için ertesi gün aranacağımı söyledi. 09/12/2024'te tekrar arandım ve kefil istendi. Her şey başa döndü. Ürünü bedavaya almıyoruz, faizini ödüyoruz, bu şekilde davranılması beni gerçekten çıldırttı. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

09 Aralık 2024 15:14 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Ahmet
10 Aralık 2024 13:46

Yardımcı olan yok zaten

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Telefon Teslimatında Büyük Aksaklık Ve İletişim Sorunu

Fatih
18 Şubat 13:06
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Teslimat Sorunu Ve Stok Bilgisi Eksikliği

Tevfik
03 Mart 15:48

İlhan
15 Ocak 2024 12:00

Işıl
28 Mart 2024 00:33
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş Ürün Stok Problemi

Onur