Selime sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 14:49

Evkur mağazasından aldığım yatak baza başlık setinin başlığında inanılmaz kötü bir koku vardı. Bunu kurulumdan hemen sonra müşteri hizmetlerine bildirdim. Bana, yeni olduğu için olabileceği ve bir hafta içinde geçeceği söylendi; fakat 1,5 sene oldu. Defalarca aramama rağmen hiçbir şekilde sorunun çözülmesi için yardımcı olmadılar. Sattıkları ayıplı ürünün iadesini de almadılar. Beni bu süre zarfında oyaladılar. Büyük pişmanlık yaşıyorum. Bir daha asla ve kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Bu durumu Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne çözülmesi için gerekli başvuruları yaptım.

07 Şubat 2024 15:05 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

16 Şubat 2024 03:14

Sorunumu sizlere her türlü ilettim gerek mail gerek müşteri hizmetleri gerekse iadeli taahhütlü dilekçe şeklinde bunlara rağmen neden problemi çözüme ulaştırmadığınız gibi suçlu ben mişim gibi müşteri hizmetlerinden sorunun çözümü için geç kalındığına dair bir cevap aldık gerçekten senelerce Evkur müşterisi olduğum halde böyle bir muamele ile karşılaştım bizi maddi manevi olarak çok mağdur ettiniz. Sizin gibi kurumsal firmalar bu şekilde müşterilerini üzmemeli diye düşünüyorum çünkü bu ürün karşılığında ücret ödedik bunun da karşılığı bu olmamalı. İyi çalışmalar.

Murat
08 Mayıs 2024 20:46
Evkur Alışveriş Yeni Yatakta Beklenmedik Sorunlar Ve Servis Gecikmeleri

Ayşegül
29 Temmuz 2025 15:24

Banu
28 Mayıs 2024 17:52
Evkur'dan Aldığımız Baza Sürekli Ses Yapıyor Ve Kimse İlgilenmiyor!

Adnan
30 Ağustos 2024 13:35
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Sude
02 Ağustos 2025 00:43
Evkur Mağazasından Kusurlu Ürün Ve Kaba Personel Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
evkur-magazasindan-kusurlu-urun-ve-kaba-personel-nedeniyle-magduriyet-yasadim-4.jpg