Mustafa sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2024 21:38
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Yardımcı olacaklarını söylediler. Sonuç alacağıma inanıyorum. Teşekkürler...”

09.03.2024 tarihinde Kocaeli ilinde bulunan 41 Burda alışveriş merkezinde bulunan Evidea mağazasından toplam 4.584,13 ₺ değerinde şahsıma ait kredi kartımdan alışveriş yaptım. Faturam ek 'tedir ve fatura da birinci sırada bulunan ve ürün isminin Bonart Hera 5329 kodlu Kaydırmaz Taban Afgan Halısını satın alıp kullanmaya başladıktan bir süre sonra halının görüntü olarak tiftiklenme ve tozlanmalar görüldü. Bu söylediğim hususlar ayrıca ek'teki fotoğraflarda da bulunmaktadır. Halıyı birçok defa temizlenme ve diğer temizleme denemeler sonucunda netice alamadım. Kendimin toza alerjisi olması sebebiyle faturamdaki ürünler içerisinde yalnızca bu belirttiğim üründen memnun kalmadım. Daha sonrasında internet sitesinden Evidea Müşteri hizmetlerini arayarak konu ile ilgili sorunu bildirdim. Müşteri hizmetleri de ürünü aldığımız 41 Burda Evidea mağazasının müşteri hizmetlerinin irtibat numarasını vererek konuyu mağazaya bildirmemi söylediler. Daha sonra mağazayı aradım konuyu anlattım ve ürünü mağazaya getirmem gerektiğini veya WhatsApp iletişime hattı üzerinden ürünün şikayeti ile ilgili fotoğraflarını iletmemi söyledi. Ben seçenek olarak Bonart Hera 5329 Kaydırmaz Taban Afgan Halıyı mağazaya götürdüm ve durumu anlattım. 41 Burda Evidea mağazasındaki çalışan arkadaşlar sadece ürünün fotoğraflarını çekeceklerini ve halının ürün incelemesine gönderilmeyeceğini sadece resimlerin yeterli olacağını söylediler. İsim ve soy ismimi alarak mağazadan ayrıldım. Aradan 2 ay kadar bir süre geçti. Mağazaya gittim işim olması ve mağazanın yoğum olması sebebiyle numaramı vererek mağazadan ayrıldım. Evidea çalışanı arkadaşlar daha sonra dönüş yaptı ve ürünün incelemesinin yapıldığını ve olumsuz yanıt alındığını söyledi. Konu ile ilgili mağdurum ve mağduriyetin giderilmesini tarafınıza rica ederim.

09 Ağustos 2024 08:33 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

09 Ağustos 2024 10:59
12 Ağustos 2024 14:42
13 Ağustos 2024 00:41

Yardımcı olacaklarını söylediler. Sonuç alacağıma inanıyorum. Teşekkürler...

13 Ağustos 2024 11:06

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Evidea Siparişimde Gecikme Karışıklık Ve Mağazada Çalışan Tarafından Tehdit Edildim

Kübra
03 Ekim 2025 12:49
evidea-siparisimde-gecikme-karisiklik-ve-magazada-calisan-tarafindan-tehdit-edildim-2.pdf
evidea-siparisimde-gecikme-karisiklik-ve-magazada-calisan-tarafindan-tehdit-edildim-1.pdf
Nesrin sonuçtan çok memnun

Nesrin
04 Kasım 2023 20:41
"Sorunum çözüldükten sonra özür niyetinde para tanımlanması çok hoş teşekkürler Evidea"

Semra

09 Eylül 2025 13:35
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
05 Haziran 2024 09:59
"Evidea müşteri hizmetlerinden Elif hanıma ilgisi için teşekkür ederim. Sorunum çözüme ulaştırıldı. Markayı tercih etmeye devam edeceğim."
Evidea Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru