Asya sonuçtan hiç memnun değil

Eve Galleria Eve Mağazasında Rezil Edildim

Eve Galleria Eve Mağazasında Rezil Edildim
Asya
26 Şubat 2024 20:59

Ankara Galleria AVM'deki Ev Mağazası'nda etiket fiyatının kasada farklı çıkmasına rağmen, sorun etmeden ürünleri satın aldım. Beş kutu saç boyası aldım ve birini denedim. Rengini beğenmediğim için diğer kutuları istediğim renge değiştirmek istedim. Değişim için gittiğimde fişimin yanımda olmadığını fark ettim. Ürünü almamın üzerinden 40 dakika geçmiş ve satıcı da aynı kişiydi. Ürünü kredi kartımla aldığım halde fiş talep ettiler. Fişimi bulamadığımı belirttiğimde, çöpü karıştırmamı önerdiler ve diğer müşterilerin yanında beni rencide ederek bağırmaya başladılar. Daha sonra 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanunu ve 54 seri numaralı KDV Tebliğine atıfta bulunarak, fişsiz de olsa iade talep etme hakkım olduğunu ifade ettim. Bu durum üzerine B**** K***** isimli satış danışmanı ve müdürü Ö**** C******* tarafından sert ve aşağılayıcı bir tavırla mağazadan çıkarıldım ve diğer müşterilerin yanında rencide edildim. B**** ve Ö**** Hanım'ın iş yerinden men edilmesini talep ediyorum. Ankara'da kaliteli bir semtte bu tür davranışlar hiçbir müşteriye yapılmalı değil. Kamera kayıtlarından alışverişimin detaylarının açıkça görülebildiğini ve kredi kartımla ödeme yaptığımı belirterek, yaşanan bu kabul edilemez durumu Tüketici Hakları ve CİMER başta olmak üzere ilgili yerlere şikayet edeceğim ve sürecin takibini yapacağım.

27 Şubat 2024 09:07 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında ilgili birimlere bilgi verilmiş olup gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla, Eve Mağazacılık

Eve Fişsiz Değişim Olmaması

Pro
31 Ekim 2023 20:30

Mian
12 Aralık 2023 15:34