Etstur'un Tavsiye Ettiği Flamingo Hotel'de Kötü Müşteri Deneyimi Yaşadık

Ümit
20 Haziran 2023 15:03

ETS Tur bizi Flamingo Hotel diye bir yere yönlendirdi. Marmaris'te geldik ancak resepsiyondaki bayanın azarlamalarına maruz kaldık. Arkadaşım havuza düştü ve yara bandı yoktu. Diğer Türk görevli ise var olduğunu söyledi.

İlk yardım çantası bile yoktu ve görevliler görevlerini yapmıyorlardı. ETS Tur'a güvenerek geldik ancak kendi markalarına yakışmayan otellerle çalışıyorlar.

Resmen niye geldiniz der gibi davranan görevliyi şikayet ediyorum. Hayatımda böyle kötü bir hizmet görmedim. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

20 Haziran 2023 16:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Kadir

Evet flamingo otelde 5 gece 6 gün kaldım. Rahatsızlığımla alakalı yardım için resepsiyonda ki ve sorumlu bayan son derece nazik ve ilgili davrandılar, yemekleri, günlük oda bakımları gayet güzeldi, birimlerde ki personeller hakikaten çok ilgiliydiler. Bu bazı yorumlara baktığımda acaba diyorum bu şahısların oteli kötü yorumlarken hiç mi vicdanları sizlamaz. Oysaki nasip olursa seneye yine aynı otele rezervasyon yaptıracak. Denizi mükemmel, konumu içmelere ve Marmaris'e yürüme mesafesi, inanılmaz zevk aldık, otelin sahibi babamın oğlu değil, ortagida değilim ancak bir işletmeyi kötülemek bu kadar kolay olmamalı. Kotu yorum yapanların beklentisi nedir, daha fazlasını bekliyorlarsa 50 bini gözden çıkaracaklar, oysaki düşük fiyata vatandaşa tatil yapma imkanı sağlayan flamingo otel yönetimine bilakis tebrik ve teşekkür ederim. Sağ olsun varolsunlar...

Gokhan
Gokhan

Eğer yemek ve temizliğe özen gösteriyorsanız gidilmez. Odamız çok eski ama temizliği iyi idi klozete yan oturuyorsunuz yoksa kafanız banyo tezgahına değiyor sular çok banyo suları çok kötü dış fırçalamak bile istemezsiniz. Cevre temizliği çok kötü yemek masalardaki bezler fırçayla süpürülüp devam yemekler çok kötü mezeleri hiç ellemedik devamlı pide yedik denizi güzel havuzu hiç klorlanırken görmedik hiç girmedim oto park sıkıntı

Kadir

Acaba eleştirdiği iz bu vakaları biz neden görmedik yaşamadık diye sormadım geliyor. Biriyle yakışan oteli koyuluyor yemekleri kotuluyor, kötülemek için bahaneler uyduruyor. Bende yeni geldim ama sizin yazdıklarınızı hiç birini yaşamadım. Tatilden inanılmaz zevk aldım. Her yıl başka bir yerde tatil yapan biri olarak.

Yiğit
27 Haziran 2023 14:44
Berken sonuçtan hiç memnun değil

Berken
07 Temmuz 2024 15:01