Melis sonuçtan memnun değil

Etstur Selectum Colours Bodrum Böcek Skandalı

Melis
20 Eylül 2024 15:35

13.09.2024 tarihinde Selectum Colours Bodrum otelinde konaklamak üzere giriş sağladık. ETS çalışanı tarafından yolda aranmış olmamıza rağmen otel içinde düzgün bir karşılanma sağlanmadı. Sonraki süreçte ayaküstü tanıtım yapıldı. Ellerimizde bavullar ve laptop çantaları ile bekledik. Herhangi bir şekilde karşılanmadık ve bavullarımızı kendimiz taşıyarak odamızı bulma mücadelesine başladık. Sıcakta kan ter içinde kalarak. Odaya girdiğimiz anda rutubet ile karşılaştık. Dedik söylemeyelim neyse çünkü yeterince yorulmuştuk. Odalar bakımsız ve eskiydi. Otelde tüm yemekler lezzetsiz, hijyen kurallarına uymadan kirli lekeli çatal bıçaklar ile servis edilmiştir. Kokteyllerin hepsi özensiz ve kalitesizdi. Ek olarak a la carte hizmetinde tabağımdan böcek çıktı, belki yeşillik ortamındandır diyerek yine göz yumdum. Denizi güzel demek istiyorum ama bunun bile keyfini çıkaramadık çünkü uzanabileceğimiz bir şezlong bulmak yeterince zordu. Bir günümüz hiç oldu giremedik. Bunun üzerine pavilon 30 EUR karşılığında kiraladık, tek mutlu ve huzurlu olduğum andı. En sonunda her şeyin koptuğu nokta ise huzurlu bir şekilde uyuduğum esnada vücudumda bir karıncalanma hissettim ve refleks ile dokundum. Farklı bir hissiyat olduğu için ani bir şekilde gözümü açıp yorganı kaldırdığımda bacağımda işaret parmağım büyüklüğünde bir karafatma ya da hamam böceği ile karşılaştım. O anda şoka girip yastıkla savurdum böceği. Hayatımda psikolojik olarak yaşadığım travmalar arasına girebilir çünkü ben şu anda en ufak bir karıncalanma vb. Durumlarda irkiliyorum. Gerçekten bunları yazarken gözlerim doluyor çünkü böyle bir şeyi hiç kimse hak etmiyor. Yüksek puan verenlerin bakış açısını sorguluyorum. Oteli de kınıyorum.

Muammer sonuçtan hiç memnun değil

ETS Tur Pişmanlığı

Muammer
20 Temmuz 2024 09:43

Özgür
14 Eylül 2025 20:29
My Ella Bodrum Otelinde Kötü Oda Koşulları Ve ETS Tur'un İlgisizliği
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
05 Eylül 2024 16:42

22 Ağustos 2024 18:32
Etstur Rezervasyon Ve Hijyen Sorunlarıyla Dolu Bir Tatil Deneyimi
Musa sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 08:20