Muammer sonuçtan hiç memnun değil

ETS Tur Pişmanlığı

20 Temmuz 2024 09:43

ETS Tur üzerinden 10.07.2024 tarihinde Anadolu Hotel Bodrum'a 18-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında rezervasyon yaptırdım. Blokajlı oda seçeneği üzerinden yaptırdım. ETS müşteri hizmetlerini aradığımda blokajlı oda otelin müsaitlik durumuna göre suit aile standart odalardan hangisi boş ise birini tahsis edeceklerini söylediler. 18 Temmuz'da otele vardığımda tesis blokaj odaların en arkada olduğunu, biz sadece burayı tahsis ediyoruz dediler. Tamam dedik, odaya baktık; oda çok pis ve aşırı derecede rutubetliydi. Blokajlı oda olarak biz sadece bunları veriyoruz dediler. ETS'nin müşteri temsilcisini aradığımda temsilciyi otele bile almadı güvenlik, yaklaşık 2 saat otel dışında temsilci ile konuştuktan sonra oteli zorla aldılar. Otel müdürü ve çalışanlar çok nezaketsiz ve hiç ilgili değillerdi. Daha sonra ETS temsilcisi başka otel için fark çıkacağını söyledi. Ben oteli 9 gün önceden ayarladım. Bana son gün fiyatıyla otel bulmaya çalıştılar. 4-5 saatlik yoldan geldik. Otelin önünde rezil olduk. ETS müşteri hizmetlerini aradığımda da bizim yapabilecek bir şeyimiz yok dediler. Bizi mağdur ettiler. Planladığım bütçenin üzerinde ödeme yaparak farklı bir otel bulmak zorunda kaldık. ETS'nin arkamızda durmaması bizi çok üzdü. Daha önce Tatil Sepeti'nden tuttuğum otellerde hiç başıma bir şey gelmemişti. ETS'den otel tutmayı önermiyorum. Son gün fiyatıyla otel tutmak zorunda kaldım. Böyle otellerle ETS anlaşmaması lazım. Bir de ETS temsilcisi diyor ki bu otel sendika anlaşması iyi değil diyor.

03 Ağustos 2024 18:47

ETS dönüş yaptı. Hem böyle bir otelle anlaşıyorlar hem arayıp otel paranızı iade etmeye bilirdin diyorlar tamamen fiyasko. ETS tam bir pişmanlık yılda bir kez dişimizden tırnağımız dan ayırıp biraz birikimle tatil yapasım dedik oda burnumuzdan geldi.

Delal sonuçtan hiç memnun değil

ETS Tur Ücret İadesi Kesintisi

Delal
25 Haziran 2024 00:22
Elif sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 13:11
ETS Tur / My Ella Resort Bodrum Haksız Ücret Kesintisi