Etstur Rixos Downtown Antalya'da Hamile Eşimle Yaşadığımız Büyük Hayal Kırıklığı

Bekir
23 Eylül 2024 15:53

ETS Tur'dan satın almış olduğum Rixos Downtown Antalya otel rezilliğim. 15.09.2024 sabah saat 6:00’da İstanbul’dan çıkıp 7.5 aylık hamile eşimle 8-9 saat yol gittikten sonra otele giriş yaptık. Tarafımıza tahsis edilen odada nem, rutubet ve her yer ıslak, çok ağır bir koku vardı. Otel yetkilileri ile iletişime geçtik, eşimin hamile olduğunu ve bu odada kalmamızın sağlığımıza zarar verebileceğini söyledik. Otel yetkilileri durumu kabul edip bize başka oda temin ettiler. Oraya çıktık, diğer odadan çok farkı olmadığını ve hemen hemen aynı ağır koku ve nemin orada da olduğunu gördük. Akabinde otel değişikliği konusunda yardım istedik. Oteli satın aldığımız acentemiz ile görüşmemiz gerektiğini belirttiler. ETS ile yaklaşık 8-10 kez iletişime geçtik ve tam 2 saat sonra tarafımıza dönüş yapıldı. Farklı bir otele geçmek için talebimiz oldu. Yardımcı olacaklarını ilettiler fakat daha sonra fiyat farkı istediler. Bana önerdikleri otel, ben Rixos Downtown otelini aldığım tarihte daha ucuz fiyatlıydı, o gün üstüne para vermem gerekti. Yani bu şekilde insan sağlığına aykırı oteli satarken her şey güzeldi, daha sonra ise tatilimin rezil olduğu yetmez gibi üstüne para istenip mağdur edildim. Otelden paramı geri aldım. Tatilimi rezil ettiler. Şehir içi 1 gün farklı otelde kaldım. Sonra Side’de farklı bir otel buldum. Tekrar oraya gittim. Koca Rixos, bu otel odasını satarken utanmadı, akabinde 7.5 aylık hamile eşimle beni resmen mağdur edip o yorgunlukla hiçbir telafi için zahmet etmedi. Hakkımı helal etmiyorum.

Otel çalışanları her konuda yardımcı olmak istediler, kara manzaralı odamı deniz manzaralı oda ile değiştirmeyi dahi teklif ettiler. Onlarla ilgili hiçbir sorun yaşamadım, lakin otelin her katı aynı şekilde nem ve rutubet kokuyordu.

Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Ayfer
22 Eylül 2024 21:28
Etstur Hijyen Sorunlarıyla Dolu Kötü Bir Tatil Deneyimi
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

ETS Tur Pişmanlığı

Muammer
20 Temmuz 2024 09:43
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
16 Haziran 2024 14:43
ETS Tur İlgisizliği
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Etstur Ve Rixos Park Belek Hayal Kırıklığı: Tatilde Yaşanan Sorunlar Ve İade Talebi

Zeynep
13 Eylül 2025 13:26
Elif sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 13:11
ETS Tur / My Ella Resort Bodrum Haksız Ücret Kesintisi