Ebrukoç
04 Mart 2024 01:06

3 Mart gecesi Ankara Çankaya Anemon otelde 1 gece eşim ile konaklamak için ETS truzim üzerinden rezervasyon yaptık, şehir dışından 8 saat araç kullanarak geldiğimiz otele ancak 22/23 saatleri arasında giriş yaptık, resepsiyonda bulunan adama 2 kez sordum ısınma ile ilgili problem var mı diye. Yok dedi. Odaya çıktık klima üflemiyor azıcık üflese de buz gibi üflediğinden donduk aradık. Resepsiyon aşağıdan klimaları kapattıklarını söyleyip açacaklarını söylemelerine rağmen düzelmedi. Başka odaya baktık gene aynı. Isıtmıyor. Resepsiyondaki sizin iki tarafınızdaki oda daki müşterilerden şikayet almadık diye bir de utanmadan yalan söyledi. Çünkü kat bomboştu. Gelen belboy yan odaları karşı odaları gezdirdi. Teknik servis geleceğini söyledi ama onunda yalan olduğunu 1 saat geçip gelmeyince anladık. Saat 24:25 olmuştu ETS yi aradık muhatap bulamadık. Soğuktan tir tir titredik. Param alıp otelden çıkamadık ta. Anemon Çankaya otelinden yalan söyleyen resepsiyon görevlisinden şikayetçiyim. Kış günü buz gibi odada konaklamak zorunda kaldık. Paramızın iadesini isterdik alamadık. Soğuktan hasta olduk, duş bile alamadık.
Klimalar çalışıyor ancak asla üflemiyor ve odalar buz gibi.
Verdiğimiz paranın karşılığı hizmet alamadık. Bir de bir çuval yalan. ETS Tur'dan da saat 24:00 ten sonra muhatap bulamadığımız çözümsüz kaldığı için şikayetçiyim.
Paramızın iadesini hastalık masraflarımızın ödenmesini istiyorum

Sibel
25 Şubat 2025 21:48
Sapanca Hypnos Bungalov'da Hayal Kırıklığı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 18:37
Cagatay sonuçtan hiç memnun değil

Cagatay
14 Ekim 2023 10:05
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
28 Haziran 2023 08:48
Etstur Müşterisine İnanmayan Müşteri Temsilcisi
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
04 Temmuz 2023 01:11