Burak sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 13:59

Etkin Host Bilişim Teknolojileri (https://etkinhost.com.tr/) firmasından VDS satın almıştım. Her ay ödemesini yaptığım hizmetin resmi faturalarının sistemde olmadığını fark ettim. +KDV olarak ücret alınıyordu fakat faturalar mail olarak teslim edilmiyordu. Panel üzerinden de erişilemiyordu. Bununla ilgili muhasebesel sorun yaşadığım için ürünün yenileme ücretini muhasebemizden alamadım ve ödeme yapamadım. (KDV faturası alamadığım için) Bu sürede de ticker gönderdim. 3 Gün içinde faturaların iletileceğini yazdılar. Fakat bu süreçte Kurban Bayramı dolayısı ile resmi tatildi.

Resmi tatil olduğu için dönüş yapamadık. Ve resmi tatilde, iş günü olmayan günlerde yazdıkları Ticket'Lara dönüş yapılmadı diye sunucuyu ve içerisindeki verileri silmişler. Yazılımın yedeği olsa da son verilerde kayıp yaşadık. Bu konudaki mağduriyetimiz giderilemiyor.

Fatura kesmediği için hizmetin ücretini ödemeyi geciktirdiğimiz ve resmi tatilde ticketa yanıt vermediğimiz için verilerimizi silmesi etik, ahlaki ve yasal değildir. Bu firma ile çalışacak kişilerin böyle bir süreç yaşandığını bilmesi adına bu şikayeti yazıyorum. https://etkinhost.com.tr/ adresinde yayın yapan Etkin Host Bilişim Teknolojileri adlı bu firma, eğer verilerimi geri teslim edecekse ve çözüm sunacaksa bana ulaşabilir. Eğer çözüm üretemiyorsa bu içerik burada kalmaya devam edecektir.

Etkin Host Bilişim Teknolojileri (Windows VDS Hizmeti) için yazılmıştır.

Sezar sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Oyalama Ve Kötü İletişim

Sezar
14 Temmuz 21:58

Hostifox Hizmeti 48+ Saat Beklemede Tutup Üstelik İade Almıyorlar.

Emirhan
29 Ocak 2024 00:18
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 02:23