14 Ağustos 2023 16:291.772

Ekol mobilya - Eskidji Bazaar - Pendik gardırop ve bir adet şifonyer siparişi verdim. Giyim dolabı kuruldu ancak gelen ustalar işi bilmez birileri olduğu için üstten hatalı kurdular. Mağazaya durumu izah etmiş olmama rağmen düzeltme yapılmadı hadi bunu geçtim bu şekilde kabul ettim.

Şifonyeri teslimat süresinden sonra getirdiler ve gelen şifonyer yanlış geldi kulpları yanlış ve ürün hasarlı geldi. Yetkili kişiler ile e*** bey çalışan f**** hanım hepsi ile görüştüm bir süre sonra doğru ürünü göndereceğiz demelerine rağmen yine yanlış ürün getirdiler daha da kötüsü ne çekmeceleri kapanıyor ne de kulpları doğru ne de aynası doğru idi.

Mağaza sahibine kadar ulaştım bana mağaza sahibi mağazalarında bekleyen ürünü size getirelim o zaman dedi aylardır bekleyen ürünü kabul etmek zorunda kaldım ancak o ürünü de göndermediler.

WhatsApp yazışmaları şifonyerin resimleri her şey kayıtlı şekilde duruyor. 3,500 TL o şifonyere para ödedim gelen ürün belkide 1500 TL bile tutmaz hem hasarlı hem eksik hem yanlış.

Tüketici Mahkemesi'ne kadar maalesef durumu götürmek zorunda bırakıldım. Anlayışlı davranmaya çalıştım bir defa olsa neyse üst üste sürekli hatalı kusurlu ürün göndermeleri kabul edilemez. Bekleyen ürünü bile getirin dedim getirmediler.

25 Ağustos 2023 18:26

Ekol mobilya - Eskidji Bazaar - daha önce şikayet kaydı açmıştım. Eskidji Bazaar dan aradılar 1 hafta sonra para iadesi yapılacak yanlış gelen ürünü firma alacak dendi. Ne gelen var ne giden ne de arayan halen sorun çözülmedi. Bu nasıl bir çalışma ve kandırma şeklidir anlayamadım. Demek ki ne yaparsan yap bazı firmalara fayda etmiyor mahkemeye de versen boşuna.

15 Ağustos 2023 11:13 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Tüketicimiz, . Şikayetiniz ilgili birimlere iletilmiş olup; konu hakkında en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Her zaman %100 Müşteri Memnuniyeti ve mükemmellik anlayışı ile çalışan firmamız, siz tüketicilerimizden gelen tüm talepleri büyük bir hassasiyetle değerlendirerek çarşımızdaki ilgili mağazalara ulaştırmaktayız. Eskidji Çarşı İşletmeleri A.Ş.

15 Ağustos 2023 12:24

[email protected] bu mail adresinize mail göndereli 1 ay oldu dönüş yapmadınız. Sorunun çözümü için halen cevap bekliyorum muhtemelen geri dönüşünüz için bir 2 ay daha geçmiş olması gerekecek galiba?...

15 Ağustos 2023 18:51

Eskidji Çarşı İşletmeleri a. Ş. Tarafından arandım mobilya mağazası ile görüştüler haftaya ürünü alıp ödediğim ücreti iade edeceklermiş beklemedeyiz. Sonuçlandığında tekrar yazacağım

6 Eylül 2023 10:25

Sorunum halen çözülmedi haftalar oldu. Ekol Mobilya Güzelyalı ve Eskidji Bazaar problemi çözmedi

23 Ağustos 2023 14:38

Eskidji Bazaar dan beni 1 hafta önce aradılar gelip ürünü alacaklar paranızı iade edecekler dediler. Ne gelen var ne giden sorun halen çözülmedi

Teslim Tarihi Aşıldı Ve Ürünleri Kendim Almak Zorunda Kaldım

10 Haziran 04:04293

My Home Mobilya Avcılar (Eskidji Bazaar / Eski İçi Pazarı) şubesinden 24 Mart tarihinde koltuk takımı, yemek odası ve ya...

5 Yorum

3 Haziran 08:25511

Eskidji Bazaar Yenibosna şubesinde bulunan, eski adıyla acm Mobilya, yeni adıyla Kervansaray Mobilya’dan 12.04.2026 tari...

1 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Eskidji Bazaar Sandalyenin Deformeli Gelmesi Ve Sandalyelerin Sallanıp Gıcırdaması

Eskidji BazaarSandalyenin Deformeli Gelmesi Ve Sandalyelerin Sallanıp Gıcırdaması

Tuba
Eskidji Bazaar En Klas Concept Mobilya Mağduru