Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 22:10

10 ay önce Ergül mobilyadan almış olduğum ürünler parça parça olarak 4 ay gibi sürede teslim edildi ve defolu çıktılar. Defolu olan ürünler için değişim olmadığını sadece tadilat ile onarım yapılacağını belirttiler. Tüketici Hakları ve CİMER e bildirdim. Gelip sadece orta sehpa in üst camını ve koltuğun bir adet ayağını yenisi ile değiştirdiler. Geri kalan defolu yerleri onarım yapıp gittiler. Daha 10 ay gibi bir sürede bu seferde koltuk döşemelerinde yırtılmalar ve çivilerden kaynaklı delikler oluşmaya başladı. Ben bu firmadan ürün tedarik ettiğim için çok ama çok pişmanım. Satış sonrası destek ve ilgi alaka hiç yok. 90.000₺ para verdim. Daha 10 ay oldu. Bunun 4 ayını düşersem 6 ay oluyor. Verdiğim para çöp oldu gitti.

01 Kasım 2024 17:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Ergül Mobilya Müşteri Hizmetleri

14 Ocak 2025 22:46
Ergül Mobilya: Kırık Ürünler Ve Yetersiz Servis
Seval sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 17:13
Ergül Mobilya'dan Aldığımız Koltuk Takımı Sorunlu Çıktı
Ergül Mobilya'dan Aldığımız Koltuk Takımı Sorunlu Çıktı

Kusurlu Koltuk, Yanlış Teslimat Ve İlgisiz Servis Nedeniyle İade Talebim Reddedildi

30 Ekim 2025 13:41
kusurlu-koltuk-yanlis-teslimat-ve-ilgisiz-servis-nedeniyle-iade-talebim-reddedildi-6.jpg
kusurlu-koltuk-yanlis-teslimat-ve-ilgisiz-servis-nedeniyle-iade-talebim-reddedildi-1.jpg
Absinthe sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 12:43
Defolu Koltuk Ve Yetersiz Çözüm
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 10:16