Buse sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 22:58

Ergül Mobilya Fethiye şubesinden birkaç ay önce bir baza aldık. Yeni evlendiğimiz için almışken iyi alalım bir daha değiştirmeyiz diye iyi de bir ücret ödedik ve yaklaşık 1-2 ay taşınacağımız evde hiç bazası açılmadan kaldı. Taşınmamızın arşından altına eşya koymak amacıyla ilk açışımızda bazanın metal çerçevesi (tutma yeri değil) elimde kaldı bazayı kaldıramadım bile. Bunun üzerine firmayı aradım fotoğraf istediler fotoğrafa bakarak buna biz bakamıyoruz Kayseri'den ekip gelecek dediler ve gelmesi yaklaşık bir ay! Sürebilir dediler. Yaklaşık 2 hafta sonra eve birisi daha bakmaya geldi ve bakıp HM bir daha gelişimizde yapalım deyip 1 ay daha ertelediler. Uzunca bir süredir ne gelen var ne giden. Hadi ben yatağı bu şekilde kullanıyorum şimdilik idareten peki benim yatağım kullanılmaz hale gelmiş olsaydı ben aylarca Kayseri'den servis gelmesini mi bekleyecektim? Biz aldığımıza çok pişman olduk satış sonrası servis hiç yok, aldığımız ürün de son derece kalitesizmiş bazanın metali nasıl elimizde kalabilir? Bir an önce servis gelmeyecekse bu bazayı lütfen iade alın biz bu sefaleti çekmek zorunda değiliz bazanın altını açıp eşya bile koyamıyoruz

20 Haziran 2023 08:22 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Ergül Mobilya Müşteri Hizmetleri

Emre

Stelo Yatak Odası takımı aldım. Hem yatağımda hem de komedinin de de sorun var vidaları tututmuyor. Yatağımın demirler profili koptu

Emre

Ürün yaklaşık 20 gün oldu eve geleli. 3 gün önce yatmak nasip oldu. Aynı sorunu sorunu bende 2 gün önce yaşadım. Altına eşyalarımızı koymak için kaldırdık. Kaynak yerinden ayrıldı geldi... Bunu yapan kayakçı arkadaşlar umursamıyor ya da şirket ucuz iş yapıyorlar. Veya mühendislik hatası var.

Ergül Mobilya Satış Sonrası Destek Olmayışı

Mükremin sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 17:08
Hamide sonuçtan hiç memnun değil

Ergül Mobilya Hasarlı Baza Teslimatı Sorunu

01 Ocak 2024 02:03