Bedran sonuçtan çok memnun

Enuygun.com Başkası Benim Numaramı Kullanarak Uçak Bileti Kesmiş

06 Aralık 2023 15:37
Bedran'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri ile iletişimde biraz sorun yaşasakta (hatta kesik kesik oluşuyordu karşı tarafın) ona rağmen ilgilendi ve sorunu çözdü. İsmini tam duyamadım kusura bakmasın ama yine de teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.”

Birisi benim telefon numaram üzerinden Enuygun.com'dan uçak bileti almış ve SMS olarak benim şahsi telefonuma bildiri mesajı gelmiştir. Lütfen bunun kimin tarafından yaptığını öğrenmek istiyorum. Hiç kimse başkasının numarasını kullanarak alışveriş yapmamalı.

06 Aralık 2023 15:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

06 Aralık 2023 18:05
06 Aralık 2023 18:06

İyi çalışmalar müşteri hizmetlerinden sorunumuzu hallettik. Benim numaramı silip bileti alan vatandaşın numarasını ekleyeceğini söyledi. Sorun çözülmüştür

06 Aralık 2023 18:10

Turan
Turan

Enuygun.com şirketi üzerinden benim numaramı kullanarak bilet alınıp otelde odalar tutuluyor işlemler bana ait değil böyle bir şeyi nasıl yapabilirler anlamıyorum sayin en uygun yetkilileri sorunu çözmenizi rica ediyorum yapılan işlemlerden doğacak olan olumsuz bütün olaylardan tamamen enuygun.com sorumludur

Sura
Sura

Merhaba benim de başıma böyle bir olay gelmişti SMS nasıl geldi size

Bedran

Sanırım ya yanlış numara tuşlandı ya da tanıdığım biri benim numaramı vermiş olabilir. Çünkü Trabzon'a giden bir uçak bileti almış ertesi gün Instagram hikayesinde gördüm ve o kişiden şüphelendim

Telefon Numaramla İzinsiz Uçak Bileti Alındı

13 Kasım 2024 02:57