Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Yanlış Yönlendirme Ve Dolandırıcılık Mağduriyeti

Enpara Yanlış Yönlendirme Ve Dolandırıcılık Mağduriyeti
10 Ağustos 2024 09:08

Tarafıma gelecek olan 2 adet kargom vardı. Telefonuma bir SMS geldi. 'Kargonuz size ulaşamadığımız için şubeye gönderildi. Yeniden gelmesi için ödeme yapmanız gerekli' diyerek o linke tıkladım ve tahsil edilecek ücret 7,82 ₺ olarak görünmektedir. Kart bilgilerimi girdim ve Enpara'dan onay için SMS geldi. Şifreyi girdim ve hesabımdan 15.000 ₺ ücret çekildi. Bildirim geldi. Hemen bankayı aradım, kartı iptal ettirdim ve durumu anlattım. Müşteri temsilcisi çözüm merkezine işlemi ben yapmamışım gibi ileterek şu yanıtı döndüler: 'İadenizi yapamıyoruz çünkü SMS onayıyla işlem yapmışsınız' dediler. Ben de gelen SMS onay kodu 7 liralık bir işlem içindi, çekilen tutar 15.000 ₺. İtirazda bulundum, sağ olsun ikinci müşteri temsilcisi çok ilgilendi, bilgiliydi de. Ama o itirazıma da olumsuz geri dönüş yaptılar. Neden mi? Ekteki görseller kanıtlayıcı değilmiş. Harcamanıza ilişkin banka dekontu vs. Göndermeniz gerekli, parayı çeken bankaya ulaşır mısınız dediler. Benimle dalga mı geçiyorsunuz? Ben dolandırıldım diyorum, hala saçma sapan şeyler. Ödemeyeceklerini söylediler. Bir an önce bu farkın yatırılmasını rica ediyorum.

11 Ağustos 2024 21:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

13 Ağustos 2024 10:46

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 13/08/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

30 Aralık 2024 20:43

Merhaba Enpara yetkilileri. Benim bu şikayetime hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Bu iadeyi unutacağımı sanmayım. O parayı faizitle sizden geri. Talep edeceğim. Gerekirse dava açacağım

Engin

Enpara Kredi Kartı Güvenlik Açığı
Yavuz sonuçtan memnun

Yavuz
17 Eylül 2023 18:35
"Banka tarafından kısa sürede gerekli düzenlemeler yapıldı. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."

Serkan
03 Ocak 2025 23:33