English Home Cam Çaydanlık Sorunu

22 Ocak 2024 21:58
21 Ocak 2024 19:49

Englısh Home mağazasına gittim durumu anlattım içinde cam taneleri oluşuyor dedim ben teknik bir değerlendirme beklerken bana çalışanın evine çaydanlığı götürüp denediğini ve böyle bir şey olmadığını söylediler bu nasıl bir değerlendirme profesyonellik nerede? Bir de beni aramadılar bile gidip ne oldu test edildi mı dediğimde bunu bana söylediler sonucun peşine ben düştüm kaç kere cay içtik cam içtik biz ben fark etmesem böyle giderdi herkesin fark edebileceği bir şey değil bu

21 Ocak 2024 19:50

Videoda ışıltılar suyun içinde görünüyor onlar kıymık gibi cam parçaları hala inanamıyorum buna ben

23 Ekim 2024 14:23 (Şikayetten 9 ay sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

23 Ekim 2024 14:23

Merhaba Değerli Müşterimiz, Şikâyetiniz ile ilgili sizlere destek olmak ve bilgilendirmek için iletişime geçmek istedik, ulaşamadık. Sizler ile tekrardan iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

Cam Çaydanlık Sapı İçin Yedek Parça Talebime Çözüm Bulamıyorum

19 Ağustos 2025 15:50
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Çaydanlık Takımı İçin Yedek Cam Kapak Talebim

24 Şubat 00:45
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

English Home Yeni Alınan Cam Çaydanlıkta Kısa Sürede Paslanma ve Değişim Talebi

06 Ekim 2025 20:31
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2025 15:51