Tufan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 23:36

Engince mobilya'dan (Modoko 3. Şubesi) aldığım salon ve yemek odası takımı ile ilgili sorunlarımı defalarca müşteri hizmetleri ve mağaza yetkilileri ile görüşmeme rağmen ilgilenilmedi. Öncelikle salon takımı salona sığmadı. Halbuki mobilyaları bize satan ve tam sipariş teslim zamanı firmadan ayrıldığını söyleyen c***o*** isimli yetkili, sipariş vermeden önce evimize mimar olduğunu söylediği bir şahısla gelerek takımın salona rahatlıkla sığacağını söylediler; fakat mobilyalar yerleştirilince salon kapısının kapanmadığını anladık. Zaten sipariş, kumaş üretim fabrikalarındaki yangın bahane edilerek geç teslim edildi. Ayrıca c***b*** sözleşmeye yazmaya gerek olmadığını söyleyerek iki adet fazladan yastık vereceğini vaat etti; fakat firmadan ayrıldığı için bu sözü yerine getirmediler. Mobilyaların taşınması sırasında sitenin asansörünün acil durum diafonu kırdılar. Tüm bu şikayetlerim için müşteri hizmetlerini üç kez aradım. Müşteri hizmetlerinden b*** hanım, şikayetlerimiz için tutanak tutulduğunu ve ilgili birimin randevu ile gelip ilgileneceğini söyledi. Buna rağmen arayan soran olmadı. En son mağazaya gidip mağaza müdürü g*** k*** ile konuştuk. Yine ilgili birimin bizi birkaç gün içinde arayıp geleceğini söylemesine rağmen iki-üç haftadır halen arayıp soran yok. Tüketici olarak mağdur edildim. Engince mobilya'nın marka değeri olduğunu düşünüyordum ama yanıldığımı anladım. Bence kurumsallıkla ilgili ciddi sıkıntı var. Ne ürünlerine sahip çıkıyorlar, ne sözlerinin arkasında duruyorlar, ne de müşterilerine destek oluyorlar. Sorunlarımın bir an önce giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak yasal haklarımı arayacağım.

27 Kasım 2023 07:34 (Şikayetten 7 saat sonra)

23 Mayıs 2024 11:21
Engince Mobilya Mağduriyeti Ve İlgisizliği!
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Tutarla Alınan Mobilyalarda Ciddi Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

02 Ağustos 2025 13:45
Yüksek Tutarla Alınan Mobilyalarda Ciddi Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2025 09:53
engince-mobilyadan-aldigimiz-kusurlu-urunler-ve-cozulmeyen-magduriyet-4.jpg
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Engince Modoko 3 Mağazasından Aldığımız Mobilyalarda Teslimat Ve Eksik Ürün Sorunları

17 Temmuz 2025 15:03