Özkan sonuçtan çok memnun

14 Aralık 2024 12:07
Özkan'ın Teşekkür Mesajı
“Ayakkabının değişimi yapıldı, ilginiz için teşekkürler”

Kayseri Forum mağazasından babamla kendime aldığım 3/4 ayakkabının ikisinin tabanı farklı zamanlarda ikişer kez kırıldı. Babamın ayakkabısı 2 kez garanti süresi içinde kırıldı onarımı yapıldı ve benim ayakkabının biri garantisi varken kırıldı onarımı yapıldı ama şu an kırıldığını fark ettiğimde garantisi bitmiş bulunmakta. Sürekli kırılan tabanları neden kullanıyorsunuz biraz kalite ve el insaf yani o kadar para verip alıyoruz. Biraz ürününüzün arkasında durun ve mağduriyetimi giderin lütfen. Yoksa gerekli mecralara başvuru yapacağım.

Umarım bu şikayetimi tüm üst yetkililer görür ve yardımcı olurlar.

16 Aralık 2024 16:17 (Şikayetten 2 gün sonra)
16 Aralık 2024 16:20

Mailinize karşılık verdim, cevabınızı bekliyorum.

16 Aralık 2024 16:36

Merhaba, Sürekli Kırılan Ayakkabı Tabanları Ve Kalite Sorunu konulu şikayetiniz ile ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. İlgili işlemler tamamlandığı zaman tarafınıza bilgi veriyor olacağız. Saygılarımızla

16 Aralık 2024 18:51

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde biz mağazaya bildireceğiz ayakkabıyı Elle Forum Kayseri AVM'ye götürebilirsiniz dediler, mağazaya gittiğimde ise bize herhangi bir bildirim gelmedi ne mail ne de çağrı dediler ve garantisi olmadığı için biz bu ayakkabıyı gönderemeyiz deyip beni geri yolladılar. Siz müşterilerle dalga mı geçiyorsunuz git gel yaptırarak. Sorun eğer kısa süre içerisinde çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Koskoca Elle firması müşterilerle dalga geçiyor sanki.

20 Aralık 2024 13:21

Ayakkabının değişimi yapıldı, ilginiz için teşekkürler

Hamiyet sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 02:34

16 Mart 2024 10:25
Elle Ayakkabı Elle'den Alacağınıza X Firmadan Alın Daha İyi

21 Ağustos 2025 18:32

09 Aralık 2024 17:23

18 Temmuz 2024 22:57
Elle Ayakkabı Şikayet Var Kayseri...