31 Ocak 2024 14:17

08502410806 numarasını Huawei yetkili servis olduğunu düşünerek aradım ve 'orada Huawei yetkili servisi var mı? ' diye teyit ettim. İlk aramamda bana Elektrofoni olduğunu belirtmediler; yani bir marka adı vermeden sadece 'Huawei teknik servisi' denildi. Gönderdiğim yerin Huawei cihazlarını tamir eden bir teknik servis olduğundan habersiz, ürünümü verilen kargo takip numarası ile teslim ettim. İlk bilgiyi veren yetkili, eğer bir ücret talep edilirse bana bilgi verileceğini söyledi, ancak her durumda servis ücreti (750 TL) ödeyeceğim konusunda bilgilendirilmedim. Bugün konuştuğum yetkili ise böyle bir bilginin verilmesine gerek olmadığını, bunun web sitelerinde yazdığını ifade etti; ancak ben numarayı web sitelerinden almadım, 'Huawei müşteri hizmetleri' diye aratarak buldum. Servis ücreti talep edilirken bana bilgi verilmediği için bu durumu haksız buluyorum ve ödemek istemiyorum. Ancak şu an kargodan ürünümü alabilmek için söz konusu ücreti ödemem gerekiyor.

13 Şubat 2024 13:26 (Şikayetten 12 gün sonra)

Burcu
Burcu

Merve hanım ben de Samsung yetkili servis diye yolladım 2300 lira tamir bedeli istendi şu an para da yok telefon da yok bulunduğunuz ilin karakoluna mutlaka sikyatte bulunun ben gittim polis memuru hiç şikayet gitmemiş dediler ama şikayetimi ilettim tabi ki sonuna kadar gideceğim peşini bırakmam

Merve
Merve

Teşekkür ederim savcılığa da başvurmak lazım aslında inşallah peşinde olacağım ben de meselenin daha fazla kişi mağdur olmasa bari

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 17:09

03 Haziran 2024 17:10