Elektrofoni Müşteri Memnuniyeti Yok

03 Temmuz 2024 16:54

Ben bundan 2 ay önce Casper Excalibur G900 cihazımı çalışır bir şekilde Bursa Osmangazi Elektrofoni servisine gönderdim. Cihazın hiçbir sorunu yokken, lisanssız işletim sistemi yüklü, virüs bulaşmış, cihaz ısınmış ve içindeki kablolar yanmış diyerek cihazın içindeki kabloları değiştireceklerini, lisanslı yazılım yükleyip göndereceklerini söylediler ve benden ücret talep ettiler. Kabul ettim ve cihazın onarılmasını istedim. Ancak 2 ay boyunca cihazımı göndermediler. Cihaz geldiğinde ise açılmıyordu, içerisinden parça sökülmüş ve ana kart yanık durumdaydı. Öğrenciyim ve mağdur durumdayım. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

03 Temmuz 2024 17:26 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba a****, yaşamış olduğunuz problem için üzgün olduğumuzu belirtiriz. Bizimle vereceğimiz numara ile WhatsApp üzerinden iletişime geçerseniz sorununuz 99% oranında çözülecektir! WhatsApp hattı : 0850 532 4240 WhatsApp linki : https://wa. Me/+908505324240

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 18:27

Elektrofoni Kendini Yetkili Diye Tanıtan Yetkisiz Servisi!

07 Ağustos 2024 20:41
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Elektrofoni Ücretsiz Bakım Garantili Laptop İçin Yüksek Servis Ve Kargo Ücreti Talebi

26 Temmuz 2025 12:11
elektrofoni-ucretsiz-bakim-garantili-laptop-icin-yuksek-servis-ve-kargo-ucreti-talebi-1.jpg
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 10:07