Elektrofoni Kendini Yetkili Diye Tanıtan Yetkisiz Servisi!

07 Ağustos 2024 20:41

Excalibur laptopumun klavye sorunu sonucu yetkili servise gönderecektim. Google'de arattığımda en üst sırada elektrofoni adlı site kendini Casper yetkili servis olarak tanıtıyordu ve ben bunu fark etmedim. Cihazım 2 haftadır ellerinde Casper yetkili servisini aradığımda onların yetkisiz servis olduğun söyledi ve şu an cihazınızdan parça alıyor olabilirler dedi. Bana belki 2000 TL olan ücreti 5000 TL olarak söylediler. Ben de direkt iade istedim ve benim cihazımı 2 Ağustos cuma günü kargoya vereceklerini söylediler fakat hala vermediler ve vermiyorlar. Üstelik 750 TL hasar tespit ücreti istendi fakat zaten ben tüm hasarı kağıda yazıp göndermiştim bakmaya bile gerek yoktu. 750 TL'nin yanı sıra kargo ücreti de istendi. Fakat hala kargoya verilmedi. Cihazımın içi açılmadan ve eksiksiz sağlam bir şekilde elime 2 3 gün içinde ulaşmasını talep ediyorum.

Yiğit

Hocam ne kadar sürede aldınız acaba?

Eren

Hocam alabildiniz mi ürünü?

Arda

Aldım hocam sıkıntı yok parçalarda da eksiklik yok gibi duruyor fakat içini açtılar mı bilmiyorum

İlker
31 Ekim 2024 09:37

Elektrofoni Ücretsiz Bakım Vaadiyle Başlayan Mağduriyet Ve Beklenmeyen Yüksek Ücretler

Müzeyyen
29 Ağustos 16:01
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Elektrofoni Yetkili Olmayan Servis Tarafından Haksız Servis Ücreti Ve Mağduriyet

Ali
08 Ekim 02:50