Elektrofoni 10.100 TL Paramı Yollayın

04 Mayıs 2024 11:51

03 Mayıs 2024 19:38

Yaklaşık üç ay önce sizlere iPhone 11 Pro Max yolladım iCloud hesabını kaldırmak için telefonun hesabını kaldıramadınız ve benden 10.100 TL ödeme aldınız telefonum elime ulaştı yalnız ödemem daha gelmedi lütfen en kısa sürede ödememi yapılmasını arz ediyorum

02 Mayıs 2024 15:35

Yaklaşık üç ay önce iPhone 11 Pro Max yolladım iCloud hesabını kaldırmak için benden 10.100 TL ücret talep edildi ve ücreti hemen EFT ile hesabınıza yolladım yalnız telefonumun iCloud hesabı kalkmadı cihazın iadesi bana geri yapıldı yalnız param hâlâ sizde lütfen ödemeyi hesabıma geçiniz yoksa yasal yollara başvuracağım

profile profile profile
29 Haziran 2024 11:15 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba m*****, yaşamış olduğunuz problem için üzgün olduğumuzu belirtiriz. Bizimle vereceğimiz numara ile WhatsApp üzerinden iletişime geçerseniz sorununuz 99% oranında çözülecektir!

Yorumlar (6)

Veysel

Elektrofoni bilişim ithalat ihracat firması Dikkat – yetkili servis adı altında Google’da “Omix Yetkili Servis” diye çıkan her firma gerçekten yetkili olmayabiliyor. Benim başıma gelen olayda; – Yetkili servis olduklarını söylediler – Ürünü kargoyla aldılar – Garanti dışı diyerek fahiş ücret istediler – Ödeme yapmayınca ürünü vermediler 📌 Mutlaka markanın resmi sitesinden yetkili servis sorgulaması yapın. Mağdur olanlar için başvuru yolları aşağıda ⬇️ 🧭 vatandaşlar nerelere şikayet etmeli? (net yol haritası) ✅ CİMER Kurum: Ticaret Bakanlığı Konu: Yetkisiz servis, yanıltıcı reklam, haksız ticari uygulama ✅Tüketici Hakem Heyeti Bedel sınırına göre il / ilçe Hakem Heyeti Ürün bedeli + talep edilen ücretler eklenmeli ✅ Google Şikayet “Bu işletme yanıltıcı” → Yetkili servis değil seçeneği Reklam ve harita sonuçları düşürülür ✅Savcılık (Gerekirse)

Kübra
Kübra

Laptop gönderdik 8500 aldılar hiçbir işlem yapılmamış yazıklar olsun

Samet
Samet

İstanbul a bilet alıp, mekanlarına gidip tara oçlarını.

Güngör
Güngör

Vallahi hak ediyorlar

Sabri
Sabri

Hocam bende şu an aynı mağduriyeti yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Yanıltıcı Yetkili Servis İddiası Ve Garanti Hakkının İhlali

Nurullah