Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 02:56

Electrolux Ultimate 700 Model: EP71AB14UG dik süpürgeyi 3 ay önce satın aldım. Aldığımızdan beri özenle kullandığım süpürgenin üst boru mandalı bugün hiçbir darbe almadan kırıldı. Bunu süpürgeyi şarja takarken fark ettim ve araştırdığımda bu sorunun kronik bir sorun olduğunu gördüm. Markanıza güvenerek aldığımız eşyaların bu kadar kısa sürede arıza vermesi, kırılması çok üzücü. Herhangi bir arıza kaydı oluşturmadım. Ürünün satış fişi elimde, tarafıma geri dönüş yapılmasını ve aparatının değiştirilmesini rica ediyorum. Bu markadan birçok ürün alıyoruz. Verdiğimiz paranın karşılığını almak en doğal hakkımız. Gerekenin bir an önce yapılması ümidiyle.

19 Ağustos 2024 09:01 (Şikayetten 6 saat sonra)
22 Ağustos 2024 12:22
Electrolux Ultimate 700 Kronik Mandal Sorunu

Ürünü aldığımız satış fişimizin resimleri ektedir

22 Ağustos 2024 12:38

Konuyla ilgili müşteri temsilcisiyle görüştüğümüz de kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek ücretli servise yönlendirdi yani bu süpürgeyi kullanan bütün kullanıcılar hatalı aynı yerden aynı şekilde kırmayı başarabilmiş herkes, kesinlikle şikayet etmem gereken her yere şikayette bulunacağımı bilmenizi isterim. Bir daha bu markadan ürün alacağımızı düşünmüyorum çünkü çözüm üretilmiyor.

Selda

Merhabalar Neslihan hanım bende aynı problemi yaşadım sizin mağduriyetiniz giderildi mi acaba

Selda

Merhabalar nergis hanım bende aynı problemi yaşadım sizin mağduriyetiniz giderildi mi acaba

Electrolux Süpürge Borusu Kırılma Sorunu

02 Aralık 2024 19:26