Electrolux Görevini Yerine Getirmiyor

12 Temmuz 2023 15:48

Aldığım buzdolabı daha 1 yıllık bile olmadan soğutma işlemini gerçekleştirmiyor. Firmada beni 2 haftadır oyalıyor. İlk zamanlar e10 hata kodu veriyordu. Şimdi e6 kodu veriyor. Garip garip sesler geliyor motorundan. Müşteri hizmetlerini aradığımda halde değişim için 2 haftadır beni oyalıyor.

02 Ağustos 2023 11:14

Electrolux marka buzdolabı aldım yaklaşık 2 ay önce değişimi onaylandı ve 2 aydır değişim bekliyoruz müşteri hizmetlerini her aradığımızda kesin bir bilgi vermiyorlar bu yaz ayında bu marka tarafından çok mağdur edildik Hiçbir ürününü bir daha kesinlikle almayacağım aldırmicam

11 Temmuz 2023 15:38

Electrolux den aldığım buzdolabı daha 1 yılını doldurmadan soğutma işlemini gerçekleştirmiyor E10 e6 kodu veriyor müşteri hizmetlerine ürün değişim talebini oluşturduğumda ise 2 haftadır cevap beklediklerini söylüyorlar bur markayı kesinlikle tavsiye etmiyorum

11 Temmuz 2023 15:37

12 Temmuz 2023 16:28 (Şikayetten 39 dakika sonra)
08 Eylül 2023 21:49

3 aydır buzdolapsızım hâlâ gelmedi hakkınızda dava açıp Tüketici Hakları mahkemesine bildireceğim yaz zamanı beni böyle zor durumda bıraktınız

Yasin
Yasin

Merhaba aynı sorunları bende yaşıyorum e10 veriyordu servise gitti geldi şimdi de e6 hatası alıyorum buzdolabının yanlar ateş gibi buzbolmesinin yanları özellikle. Teşekkürler

Remzi

Merhaba bizde 5 temmuzda sizdeki aynı hatalar ile servis çağırdık 5 parça bozuk çıktı dolap değişimi onaylamadır parça değişimi dendi 2 ayı geçti hala bir ses yok. Tüketici Hakları'na ve CİMER'e şikayet ettim oradan da bir dönüş gelmedi henüz bu firma gerçekten çok kötü arıyorsun yetkili yok kesin bilgi yok şaka gibi bir firma.

Remzi

Bizim de 64 gün parça gelmeyince dolap değişimi onaylandı şimdi de 20 iş günü süre var yasal olarak bekleyin diyorlar yine Allah'a emanet yazıklar olsun bu firmaya. Bir sürü kişide aynı şikayet var Belli ki buzdolapları fabrika çıkış kronik sorunlu

3 aydır buzdolapsızım 3 ay önce değişimi onaylandı hala yeni dolap bekliyoru

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 16:31
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Arıza Onarım, Garanti

15 Eylül 2023 21:08