Yener sonuçtan çok memnun

Batarya Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Batarya Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
26 Aralık 2024 23:24
Yener'in Teşekkür Mesajı
“Firma benimle iletişime geçti bana yeni ürün tedarik ettiler sorunum çözüldü firmaya teşekkür ediyorum”

Yaklaşık 2 ay önce bu firmadan bir batarya aldım. Bataryayı aldıktan sonra süpürgeme taktım. Süpürgem, robot süpürgem, sürekli yüksek manyetik alan hatası vermeye başladı. En sonunda firma ile iletişime geçtim. Firma bana yeni bir batarya göndereceğini söyledi ve bana kargo kodu vererek, 'Yeni bataryanız geldikten sonra bize eski bataryayı gönderin,' dedi. Ben de tamam dedim ama bugün yarın, bugün yarın sürekli beni oyalıyorlar ve bataryayı bir türlü göndermediler. Bu konuda mağdurum. Yani ürünün 6 ay zaten garantisi var. Bu hata zaten sadece bende değil, yorumları okuduğumda başka müşterilerde de oluşmuş. Ayıplı ürünlerine sahip çıkmıyorlar, bu konuda mağdurum.

Yener
Yener
30 Aralık 2024 22:57

Murat sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 20:57
Ahmet sonuçtan memnun

17 Eylül 2024 18:06
"Gereğinden fazla uzayan teslim süresinden sonra bir şekilde sonuca vardık. Biraz da kargo firması kaynaklı bir anlaşmazlık yaşandı onu da değiştirmeyi düşündüklerini söylediler. Kendilerine ilgi ve destekleri için teşekkürler"
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
09 Nisan 2025 16:24