Einhell Tetik Sorunu

Fahri
21 Ağustos 2024 16:36

Einhel marka avuç taşlama, şarjlı matkap, sıkma, kırıcı delici gibi ürünler aldım sürekli sorun yaşıyorum hep aynı tetik sorunu, çalışsın diye yalvarıyorum, günahkar yaptı beni, sağ olsunlar 2 adet batarya arızası oldu yenisini yolladılar, avuç taşlama sıkma onlarında yenisini yollamışlar.

Mallarının arkasında duruyorlar ama garantisi bitince ne olacak, gönderdikleri de aynı arızayı veriyor, servis hava tutacaksın diyor tutuyoruz yok, şu an iki adet avuç taşlama bir adet sıkmam çalışmıyor, biz PVC doğrama cam balkon işi yapıyoruz, mermerci olsak hiç çalışmayacaklar, adı sanı belli olmayan üzerine ne yazsan o marka ürünün komple takımını aldım çok güzel çalışıyor.

Tabi kesinlikle einhel kalitesi değil, ama bende servise göndermekten bıktım bu malzemeleri, sorunumun çözülmesini istiyorum, üç ay sonra yine aynı arızayı verecek ürün değil sağlam ürün istiyorum.

21 Ağustos 2024 00:04

Einhel marka şarjlı takım aldım sürekli tetik arızası veriyor 2 adet batarya yolladım yenisini yollamışlar avuç taşlama sıkma yine yenisini ama yine aynı arızayı veriyor, şu an 2 adet taşlama bir adet sıkmam çalışmıyor, avuç taşıma ile bir şey keseyim diyorum çalışana kadar yalvarttırıyor insanı, günahkar yaptı beni, baktım olmadı markası belli olmayan üzerine hangi ismi yazarsan o marka olan ürünlerden aldım çok güzel çalışıyor, tabi batarya olarak sağlamlık olarak einhel kalitesi kesinlikle değil ama çalışması güzel, sorunumun giderilmesi istiyorum bana 3 ay sonra yine aynı arızayı verecek ürün değil sağlam ürün istiyorum

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Arızalı Ve Kayıp Avuç Taşlama Makinesi

Yasin
12 Haziran 2024 13:08
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Ürünleri 7 Ayda Hepsi Bozuldu, Güvenim Kalmadı

20 Temmuz 08:50