EGO Genel Müdürlüğü EGO 395 Hattı

12 Aralık 2023 17:31

Ankara EGO 395 güzergahı otobüs hattı yarım saatte veya 20 dakikada bir geliyor. Sefer sayısı yeterli değil; üstelik gelen otobüs dolu olduğu için 30470 numaralı durakta asla durup yolcu alamıyor. Mavi Masaya şikayet ettiğim ve sefer sayısının artırıldığı söylendiği halde bugün yine durakta bir saat bekledim. İnsanların zamanı bu kadar hiçe sayılmamalı, lütfen bir çözüm bulun.

Ebru
Ebru

Kızılay ışıklarda 353 hat numaralı otobüse alınmadım kibarca rica ettim tehlike arz eden bir yer değil kapıyı açarmısiniz diye reddedildim saat 21.30 ve evime ulaşmam gerekiyor beni otobüse almadığı için evimin yakınından geçen başka bir otobüse binmek zorunda kaldım 45 dakikalık bir yolculuk yapacağım şu an ve evime yürüme mesafesi olan bir yerde ineceğim saat 11 e doğru karanlık ve tehlikeli bir yerden evime yürüyeceğim Sonuç olarak. Basıma bir iş geldiğinde mi bu durum sonuçlanacak yani duran otobüs ışıkta tehlike asla arz eden bir yer değil çok mu zor kapıyı açmak ne zararı var bu durumun plakası 06 *** 297 21.30 Kızılay ışıklarda

EGO Genel Müdürlüğü 572 Numaralı EGO Otobüsü

07 Şubat 2024 13:38