Uğur
20 Kasım 2024 21:16

Ecovacs T9 robot süpürgeyi 6 ay önce aldık. Kendi hatamızdan su haznesi kırıldı. Ürünün yedek parçası kendi sayfası dahil Türkiye de hiçbir yede yok müşteri temsilcisini arıyorum biz sizi arayacağız diyerek 2 aydır oyalıyorlar. Yedek parçası Türkiye de olmayan bir ürünü neden satıyorsunuz. Şu an sadece süpürüyor hem silip hem süpürsün diye 2 kat para ödedik ve karşınızda muhatap yok. Para ile yedek parçasını alamıyoruz. Büyük bir hata yaptık. Bu ürünü almakla. Aynı ürünün farklı markaları neredeyse yarı fiyatınaydı

28 Kasım 2024 10:50 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Ecovacs Türkiye

Erdal
Erdal

Yurt dışından Turkiye ye temelli dönüş yaptık. Ecovacs omni X1 robot süpürgemizin su alma kısmındaki sorunu çözebilmeleri için İstanbul daki tek yetkili servisle iletişime geçtik. Konuştuğumuz servis yetkilisi diye bağlanan Mehtap hanim bize ürün yurt dişi olduğu için servis veremeyeceklerini söyledi. Bizde garanti kapsamı falan diye bir sorunumuz yok parası neyse verelim sorunu bu isi bilen bir servis gidersin istiyoruz dediğimizde Google dan bakin başka bir şehir içi servisi bulun ona götürün dedi. Bir baktık ki konuştuğumuz insanlar bizden çok daha yetkisiz. Kendilerine göre üretici firma bize göre ithalatçı firmayı aradık bunlarla ile ilgili internette hiçbir detay yok. Yurt dişi sitesini Türkçe ye çevirmişler. Telefona bakan yetkiliyim diyenlerin bile hiçbir şeyden haberi yok. Gerçekten trajikomik.

Ecovacs Cihaz Çevrim Dışı

İlhami
15 Eylül 2023 20:43
Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 15:09