14 Ekim 2024 21:34

13 Ekim 2024 tarihinde Media Markt'ten aldığım Ecovacs Deebot N20 Pro Plus cihaz, bir kez haritalama yaptıktan sonra planlı temizlik için programladım ancak cihaz şu anda çevrim dışı görünüyor ve açılmıyor. İstasyona girince güç tuşu ışığı yanıyor, istasyondan çıkarınca sönüyor ve açılmıyor. Ürünün iadesini talep ediyorum.

21 Ekim 2024 13:47 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili sistem üzerinde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgisinden sizlere ulaşamadık. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla. Ecovacs Türkiye

Samet
Samet

Acaba nasıl çözdünüz sorunu bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim

Emin
Emin

Seri ile alakalı bir sorun ben mağazaya gidip değişim sağladım ve o günden beri ürün hakkında bir sorun yaşamadım

Fırat
Fırat

Merhaba şikayetiniz çözümlendi mi? Bende bu modeli alacağım, çok fazla şikayet var gibi, ne dersiniz?

Mahmut
Mahmut

15 Ekim 2024 tarihinde aldık Ecovacs Deebot N20 Pro Plus cihaz, bir kez haritalama yaptıktan sonra planlı temizlik için programladım ancak cihaz şu anda çevrim dışı görünüyor ve açılmıyor. İstasyona girince güç tuşu ışığı yanıyor, istasyondan çıkarınca sönüyor ve açılmıyor. Ürünün iadesini talep ediyorum.

14 Ekim 2024 21:49

Robot Süpürge Haritalama Ve İstasyon Sorunları

12 Ocak 2025 20:00
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Ecovacs Deebot T30 Pro Süpürgede Sürekli Sorun ve İade Talebine Cevapsızlık

Zehra