ECA Tiera Bataryası Su Sızıntısı Sorunu

26 Kasım 2024 16:37549

ECA tiera mutfak bataryası tepesinden su fışkırtıyor.
Ürünün ayıplı olduğu belli, hayatımda hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım. ECA'yı aradığımda benden fatura istediler, bu ürün evin içinde monte edilmiş şekilde satılmış bir ürün ve faturası kimseye verilmedi. Bina teslim edileli 7 sene oldu, marka bile olmayan bataryalar 20 yıl hiç sorun olmadan çalışıyorken ECA marka olup bin küsur TL'ye satılan bu bataryanın bu şekilde kötü çıkması çok üzücü.

22 Aralık 2024 23:16

ECA Musluğun ucundan akan su sola doğru fışkırtmaya başlayınca temizlemek için çıkarmak istedim daha önce hiç çıkarmamıştım, perlatör paramparça döküldü, perlatörün yuvası içinde kaldı. Bu perlatörden bulamıyorum, ölçüsü nedir, bu kalan parçalar nasıl çıkar. Çok şaşkınım perlatör dediğin çelik olur çevirirsin çıkar bu kadar dağılabilecek kadar ince oluşu ya da belkide kireçten çürümüş olması şaşırttı. Nereden bu ucu bulabilirim nasıl değiştireceğim bilemiyorum. Şimdi su hepten sıçratıyor.

Eki aç
Eki aç
26 Kasım 2024 16:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Saliha M. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

28 Kasım 2024 11:55

Şikayetvar'a yazdıktan sonra beni arayan müşteri temsilcisi durumu değerlendirmek için gereken yerlere konuyu ileteceğini söylemişti ve ertesi gün beni ECA Kadıköy yetkili servisi aradı bataryanın problemli kısmını değiştireceklerini söylediler. Bugün batarya başlığını değiştirmeye geldiler. Servisten gelen beyefendi kibar, hızlı, işini bilen biriydi. Konuyla ilgilenen ve değişimi sağlayan ECA ekibine çok teşekkür ederim. Problemim çok hızlı bir şekilde çözüldü.

3 Ocak 2025 15:24

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Erdem
Erdem
4 Mart 2024 16:44993

"Konu ile ilgili olarak kısa bir sürede tarafımla bağlantı kurularak, parça sipariş edilerek 2 hafta içerisinde ücretsiz olarak değişim yapılabileceği söylendi. ECA Ankara Bölge Müdürlüğünden Arda Bey'e ve teknik servis kısmından Berkay Bey'e ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."

ECA Marka Mutfak Bataryası Defalarca Bozulması

Ayhan
Ayhan
9 Aralık 2023 22:341.770

ECA marka mutfak bataryası aldım, su tesisatçımız montajını yaptı ancak altından su sızdırıyor. Aynı gün aldığım bayiye ...

Samet
Samet
28 Şubat 2025 11:272.038

"Firma şikayet kaydımdan sonraki süreçte en ufak ayrıntısına kadar sorunumla ilgilendi. Sorunum en ufak bir sıkıntı kalmadan çözüldü. Şikayet var ekibine ve ECA'ya çok teşekkür ederim."

Bil
Bil
3 Mayıs 2025 18:381.732

ECA mutfak evye bataryasının başlığı ile ilgili sorun yaşıyorum. 20 yıl garantili olduğu belirtilen ve bu şekilde satıla...

Tümünü Gör

Enes
ECA Klima Traktör Gibi Çalışıyor

ECA Klima TraktörGibi Çalışıyor

Serkan
ECA Citius Premix Marka Kombi Sorunu!

ECA Citius PremixMarka Kombi Sorunu!

Hüseyin
ECA Bataryada Arıza Oluşması!

ECA BataryadaArıza Oluşması!

Tayyip