Burak sonuçtan çok memnun

ECA Doğalgaz Şofbeninin Isıtma Sorunları Ve Al-41 Hatası

30 Ağustos 2024 19:36
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Çok geç bir dönüş oldu ama yazmak istedim. Şikayetimden hemen sonra gerekli yerlerden aranıp arıza ivedilikle çözüldü. İlgi ve hız için çok teşekkür ederim.”

Bir doğalgaz şofben düşünün ki tek görevi su ısıtmak olsun, onu bile düzgün bir şekilde yapamasın. Ya duşa giremiyorsunuz ya da duştan çıkamıyorsunuz. Sürekli aynı hata, suyu ya hiç ısıtmıyor ya da cehenneme çeviriyor ki onu da sadece 30 saniye kadar yapıp al-41 hatası veriyor.

30 Ağustos 2024 19:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)
04 Eylül 2024 06:43

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

28 Kasım 2024 14:02

Aynı sorunu bende yaşıyorum şofbeni açıyorum başta sıcak su geliyor hemen daha sonra arızaya düşüyor soğuk su geliyor

Şenol
Şenol

Aynı sorunu bende yaşıyorum basit bir çözümü varsa buradan yardımı olabilir misiniz.

Ferit
Ferit

Bende de ECA phoenix hermetik şofben var aynı hata kodunu veriyor suyu ısıtmıyor nasıl bir çözüm buldunuz servis geldiği halde yapamadı size zahmet yazabilir misiniz.

Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Eylül 2023 11:31
"Sorunum çözüldü. İlginiz için teşekkürler"

ECA Şofbenin Sürekli Hataları Ve Servis Sorunları

Selcan