Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek Siparişimi İki Defa Gönderdi Ve 2 Aydır İade Kodu Bekliyorum

Zeynep
01 Ocak 2024 23:44

Ebebek uygulamasından bir ürün sipariş ettim fakat 1 ay beklememe rağmen gelmedi. Sonra destek ekibi ile görüştüm, ürünün kargoda kaybolduğunu bana tekrar göndereceklerini söylediler. 1 hafta sonra ürün elime ulaştı. Birkaç gün sonra ise aynı üründen tekrar geldi. Bende destek ekibini arayıp ürünün ikinci kez geldiğini söyledim. Bana iki seçenek sundular 1-parasını ödeyip almayı ya da 2-telefonuma gönderecekleri iade kodu ile kargodan iade yapmak. Bende ikinci seçeneği seçtim ve bana SMS olarak iade kodu geleceğini söylediler. 1 aya yakın bekledim fakat iade kodu gelmedi. Tekrar destek hattını aradım. Benden özür dileyip iade kodunu göndereceklerini söylediler fakat yine 1 ay geçmesine rağmen hiç haber yok. Bir hata yapılıyor ve bu hatayı düzeltmek için Ebebek değil ben uğraşıyorum? 2 aydır fazladan gönderilen bu ürünü iade etmekle uğraşıyorum. Bugün gittim artık e bebeğin bir mağazasına durumu anlattım ve mağazaya bırakmak istediğimi söyledim çünkü evde yer işgal ediyor. Onlarda bunun mümkün olmadığını söylediler yani ben 8 aylık hamile halimle bunlara uğraşıyorum yazıklar olsun Ebebek. Çözüm merkeziniz bu durumda çok kötü hizmet verdi. Sizin gibi bir firmaya hiç yakışır bir durum değil müşterinizi bu şekilde mağdur etmek. Ben sizin hatanızdan kaynaklanan durumu düzeltmekle uğraşmak zorunda değilim aksine sizin uğraşmanız lazım

Gönül
Gönül

Merhaba süreciniz nasıl sonuçlandı acaba? Bana da aynısını yaptılar 9 aylık hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum şu an

07 Aralık 2023 00:54
ebebek-45-gundur-teslim-edilemeyen-urun-1.docx

Fatma
21 Temmuz 2025 23:24
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
10 Ekim 2023 12:24