Duygu sonuçtan hiç memnun değil

ebebek E Bebekte Hediye Çekiyle Alınan Ürünü İptal Ederseniz Çek Geri Ödenmez

Duygu
04 Ocak 2024 11:50

Ebebek mağazasından yapmış olduğum alışverişimde ertesi gün ürünü beğenmedim ve iade için mağazaya geri gittim. Yetkili kisi işlem için giriş yaptı ama sistemde hata olduğunu iadeyi yapamadıklarını öyle bir işlemin çıkmadığını söyledi. Elimizde banka slibi ve fatura olmasına rağmen yapamıyoruz çek verelim 2 sene kullanırsınız dediler. Tamam dedik aldık. Sitede de çekin geçerli olduğunu söylediler bende bugün bir alışverişimde kullandım çeki, kalan meblağı da kartla ödedim aldım. Ama baktım ki diğer bir sitede Ebebek satıcılı aynı ürünü 80 TL daha ucuza satıyor. Bende daha yarım saat olmayan siparişim için r bebek uygulamasına girdim iptal butonu arıyorum ama yok. Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım ve adı M**** olan saygısız temsilci bana " işlemlerde iptalimiz yok, kargolanır ürün ve siz almazsanız iade olur ama hediye çekiniz yanar" dedi bana. Sürece anlam veremedim teyit için sordum ve gerçekten iptallerde hediye çekleri boşa gidiyormuş iade olmuyormuş. Hayatımda böyle bir saçmalık duymadım. Dün paramı kartıma iade edemeyen sizsiniz, çeki öneren sizsiniz ve ben sormasam ürünü iptal etmiş olsam gerçekten kargoyu almayarak param da boşa gidecek. Bu nasıl bir saçmalık? Ürünü iptal edemiyoruz ne demek? Günlerce ben kargolansın geri gelsin sonra iade gitsin satıcı geri alsın diye kargo sürecini mi beklemek zorundayım? Hediye çeki iadelerde yanar ne demek benim paramı siz nasıl hiç edebilirsiniz? Ben bu soruyu sormasam bana hediye çekini öneren o mağaza sorumlunuz neden bunu bana söylemiyor? Hepsinin üzerine müşteri yönetiminden gram anlamayan sadakat hizmeti temsilcinizden de şikayetçiyim. Sinirimi on katına çıkardı çağrıda. Acil bu sorularıma cevap bekliyorum.

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla

22 Mayıs 2024 18:08

Gonca
15 Haziran 2023 13:15
Ebebek İndirim Çeki Ve Müşteri Temsilcisi Yanlış Yönlendirmesi
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
08 Aralık 2023 20:48