İphone 8 Plus Servis Sürecinde Bitmeyen Sorunlar

28 Ekim 2024 15:161.268
Murat'ın Teşekkür Mesajı
Şikayetten hemen sonra iletişime geçildi yardımcı olmak için son derece ılımlı yaklaşıldı. Değişim kuponum ve ekstra indirim kuponum hesabıma tanımlandı. Cihan hanım ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Markanın şikayetlerin arkasında durması son derece takdire şayan. İyi çalışmalar diliyorum

İsmi geçen firmadan iPhone 8 Plus aldım. Ürün tarafıma ulaştığında dokunmatiği donuyordu, arayarak bilgi verdim. Servise gönderin dediler. Yerine ikame cihaz ayarladım ve servise gönderdim. Servise göndermeden önce ayrıntılı bir şikayet formu yazdım ve onunla birlikte gönderdim. Yaklaşık on gün sonra cihazı geri gönderdiler. Cihazın ekranının değiştiğini ve problemin ortadan kalktığını söylediler. Ancak cihaz tarafıma ulaştığında aynı hata devam ediyordu. Video kaydı alarak WhatsApp destek hatlarına gönderdim ve bana tekrardan cihazı göndermemi söylediler. Cihazı yeniden gönderdim ve yaklaşık 15 gün oldu. İlk gönderdiğimde 10 gün sürdü, şu an 25 gündür cihazı kullanamıyorum. Sayısız kez ismi geçen firmayı aradım ve kayıt oluşturdum. En son bana cihazı onaramadıklarını, ellerinde farklı bir cihaz olmadığını, iadesi veya değişim kuponu tanımlayacaklarını söylediler. İlk etapta değişim kuponunu kabul ettim ve aynı gün farklı cihaz baktım sitelerinden. Fakat baktığım günkü fiyatla on gün sonraki fiyat arasında farklılıklar mevcut. Arıyorum ve yine söylüyorum, tek söyledikleri şey ilgili departmanımıza iletiyoruz. Ürünün bozuk olduğunu kabul edip 25 gündür oyalıyorlar. Tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım.

28 Ekim 2024 15:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

28 Ekim 2024 15:24

Merhaba, yaşamış olduğunuz deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

28 Ekim 2024 16:17

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

28 Ekim 2024 16:22

EasyCep İade Sürecindeki Sorunlar Ve Mağduriyet!

Uğur
Uğur
27 Ocak 2025 13:471.012

EasyCep'den iPhone 8 Plus 256 GB cihaz aldım. 15 gün geçmeden iade işlemini yaptım mağazadan ve iade formu da verdik. İa...

EasyCep İade Sürecindeki Sorunlar Ve Mağduriyet!

İnatçı İphone Sorunları Ve Yetersiz Garanti Hizmeti

Muhammet
Muhammet
1 Şubat 2025 16:071.430

"Sorunumu belirttiğim zaman çözüm merkezindeki ve Neomarin mağazasındaki arkadaşlar çok yardımcı oldular teşekkürlerimi iletirim"

Ayıplı Ürün Ve Umursamaz Müşteri Hizmetleri

Fatih
Fatih
12 Kasım 2024 12:58940

Bu şirketten "Mükemmel" durumda iPhone XS Max aldım. Telefonu kullanmaya başladığımda cihazda bir gariplik olduğunu görd...

Cansın
Cansın
22 Şubat 2025 23:051.265

28.01.2025’te iPhone 12 cihazımın aniden ekranının gitmesi ve hiç açılmamasıyla birlikte cihazımı satın aldığım mağazada...

Tümünü Gör
EasyCep Ayıplı Mal Ve Yetersiz Destek