EasyCep Telefon Mağazası Şikayet

EasyCep Telefon Mağazası Şikayet
Neslihan
09 Temmuz 2024 21:53

Easy Cep mağazasından 19.12.2023 tarihinde iPhone 11 Pro Max aldım. Daha 1 yılı bile dolmadan, telefonumu kılıfsız ve koruma camsız kullanmamama rağmen, ekranda bir çizik bile yokken sebepsiz yeşil çizgi çıktı. Götürdüğümde telefonun benden kaynaklı olduğunu söylediler. Daha teknik servise bile yollamadılar, başlarından atmak istediler. 7500 TL yan sanayi ekran fiyatı çıkardılar ki normalde 2000 TL'ye satılıyor. 1 yıl garantisi de vardı, ilgilenmediler. Aldığıma çok pişmanım, sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Şikayetçiyim, Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

09 Temmuz 2024 21:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

10 Temmuz 2024 10:51

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Pelin

13 Temmuz 2024 13:09

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

13 Temmuz 2024 16:23

EasyCep'ten Alınan Yenilenmiş İphone 13 Pro Max'te Ekran Sorunu Ve Garanti Reddi

Kevser
22 Haziran 2025 18:28
easycepten-alinan-yenilenmis-iphone-13-pro-maxte-ekran-sorunu-ve-garanti-reddi-1.jpg

Umutcan
25 Kasım 2024 16:59

Orkun
23 Ağustos 2024 17:27
Güney sonuçtan hiç memnun değil

Güney
15 Eylül 2023 13:57
EasyCep Garantiden Gelemeyen Ve İade Alınmayan Cihaz
EasyCep Garantiden Gelemeyen Ve İade Alınmayan Cihaz
Kasım sonuçtan çok memnun

Kasım
16 Aralık 2024 12:02
"Para iadesi yapıldı. Süreç uzadı ama yardımları için şükran hanıma teşekkür ederim. Sağ olun var olun ;)"
Easy Cep'te İade Ve Teknik Sorunlar