EasyCep Bozuk Telefon

18 Ağustos 2023 10:505.094

EasyCep'ten 09.03.2023 tarihinde iPhone 12 Pro 512 GB mükemmel kalitede telefon aldım almaz olaydım.
Aşağıya 3 adet arızayı ve garantiye gönderdiğim tarihleri yazıyorum bu 3. Gönderişim.
1- ) Telefonun sim kart şifresi girerken 7-8-9 numaralı rakamların olduğu bölgedeki dokunmatik çalışmıyor.
2-) Telefonu şarja taktığımda şarj oluyor. Gösteriyor fakat ya olmuyor ya da çok yavaş şarj oluyor
3-) Telefonun kamerasını başka iPhone 12 Pro ile kıyasladığımda kamerası soluk çekiyor.

1. Garantiye gönderim tarihi 27.04.2023
2. Garantiye gönderim tarihi 13.07.2023
3. Garantiye gönderim tarihi 09.08.2023

Cihazı 3 kere aynı arızadan dolayı gönderdim artık çevremdekiler dalga geçiyor. Easy cepten telefon alırsan böyle olur diye. EasyCep'ten garanti servis formunda verilen cevap şaka gibi cihazın arızası yok orijinal şarj adaptörü ve kablo kullanın diyorlar. Şarj cihazı ve adaptör Apple Store dan alındı ve mevcut başka iPhone telefonda kullanılıyor. Arızayı video alıp gönderdim artık ve yasal hakkım olan artık cihazımın değişimini istiyorum. Her ay garantiye gönderiyorum telefonu kullanmak nasip olmadı. Müşteri hizmetleriniz ya bilgisiz ya da başından savmak için cevap veriyorlar. 3. Garantiye gönderdiğimde yani şu an 11.08.2023 tarihinde cihaz EasyCep tarafından teslim alınmış müşteri hizmetleri de bu tarihten itibaren 20 iş günü içinde geri dönüş sağlanacağını söyledi fakat bugün 18.08.2023 tarihinde aradığımda cihazı bugün işleme almış teknik servis ve bugünden itibaren 20 iş günü geçerliymiş bu nasıl bir durum? Müşteri temsilcileriniz farklı cevaplar veriyor. Hangisinin dediğine göre hareket edeceğiz. Ve telefonumu kullanamıyorum. Devamlı garantide. Bu cihaz bozuk değil diyen teknik servis çalışanı o telefonu kullansın bana değişim yapın yeni cihaz istiyorum. Arıza videosu çekip telefonun arızalı olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum. Bu nasıl bir durum. EasyCep teknik servis elemanlarını kontrol ediyor mu? Müşteri hizmetlerinde çalışanlarını eğitimini kontrol ediyor mu?
Yoksa müşteri EasyCep için önemli değil mi?
Telefonumu en kısa zamanda değişim yapılarak istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim.

3 Destek
18 Ağustos 2023 10:53 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

18 Ağustos 2023 12:24

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

19 Ağustos 2023 14:30

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

21 Ağustos 2023 09:57

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Halil

21 Ağustos 2023 15:28

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

23 Ağustos 2023 14:00

25 Ağustos 2023 11:39

26 Ağustos 2023 15:22

28 Ağustos 2023 11:18

Merhaba, Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

Bahattin
28 Ağustos 2023 15:07

Süreçle çözüm merkezinden Zeynep hanım ilgileniyor. Cihazın değişim kararı alındı. Cihazın değişimini bekliyoruz

28 Ağustos 2023 18:41

29 Ağustos 2023 10:41

30 Ağustos 2023 11:21

31 Ağustos 2023 10:01

Bahattin
31 Ağustos 2023 10:47
Eki aç

Az önce Easy cep Müşteri hizmetlerinden aradılar. Ellerinde değişim cihazı yok deniliyor fakat resmi sitelerinde aynı model telefonu satıyorlar. Sitedeki telefonu gönderin dediğimde göndermiyorlar. Ben telefonu 32.199 TL'ye aldım fakat telefon şu an 46.500 TL civarında kendi sitelerinde satıyorlar. Çözüm merkezi para iadesi yapabileceklerini söylediler fakat telefonu aldığım fiyattan para iadesi yapılıyor yani 32.199 TL bu paraya aynı telefonu alamıyorum şu an. Easy cep bile isteye kasıtlı olarak 3 defa bozuk telefon gönderip 6 ay paramı kullandı telefon serviste yattı paramın değeri kalmadığında bana telefonu da göndermedi alternatif bir telefonda sunmadı. Değişim cihazı ne zaman geleceği hakkında bir tarih te vermiyorlar 1 sene sonrada gelebilir 10 sene sonrada bu nasıl bir kurumsallık içler acısı. Çevremdeki herkese bu olayı emsal teşkil etmesi için anlatacağım ve yaşadığım mağduriyeti tüm sosyal medyada reklam vererek yayınlayacağım benim gibi başka insanlar zarar görmesin.

31 Ağustos 2023 12:02

Merhaba Bahattin bey, Çözüm sürecinde göstermiş olduğunuz hassasiyet ve anlayış için teşekkür ederiz. Değişim cihazınız bugün gün içerisinde belirtmiş olduğunuz adrese kargo çıkışı sağlanacak olup, gönderi kodunuz kargo firması tarafından ayrıca SMS olarak tarafınıza iletilecektir. Tüm destek talepleriniz için bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Armağan

Tekrarlanan Arızalı Iphone Cihazları Ve Cevapsız İade Talebi

25 Haziran 19:5733

EasyCep üzerinden internetten aldığım iPhone 16 cihazı mayıs ayının ilk haftası tarafıma teslim edildi. Cihazı sadece bi...

Aldığım İphone Arızalı Çıktı, Mağduriyetim Giderilmiyor!

23 Ağustos 2025 18:361.834

EasyCep’in Konya Real AVM mağazasından 13 Nisan 2024 tarihinde iPhone 13 Pro Max 128 GB (altın renk) aldım. Cihazı ilk g...

EasyCep Şubesinde İade Gecikmesi Ve Kaba Üslup

29 Nisan 05:43501

İstanbul Sultanbeyli Atlaspark AVM içerisinde faaliyet gösteren EasyCep isimli iş yerinin şubesi hakkında yaşadığım iade...

1 Destek1 Yorum

EasyCep İadesi 8 Aylık Gecikme Ve Çözüm Yok

12 Mart 18:01377

EasyCep üzerinden telefon iadesi yaptım, 8 aydır para iadem yapılmadı. Onlarca defa müşteri hizmetleri ile görüştüm, her...

Tümünü Gör
EasyCep Ayıplı Mal Ve Yetersiz Destek