Easy Cep'ten Alınan Telefonun Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Şevval
25 Aralık 2024 16:39

Telefonumu 2 ay önce easy cepten aldım iPhone 12 Pro Max. Bayi de bulunmadığı için internet sitesinden sipariş ile geldi. Ekran değişimi olan bir telefondu. Hoparlör de konuşamıyordum, telefon şarjdayken ekrana dokunamıyordum 1 ay demeden ekran maviye dönerek komple gitti. Garanti ve kasko olduğu için geri yolladık. Garanti sözleşmelerinde tüketici hakkı maddeleri var. Tamire giden ürünü incelediklerinden sonra beni arayıp ürünü ne yapmak istediğimi sormaları gerekirdi. Asla arayan bilgi veren olmadı. Çat kapı telefonum 20 gün sonra güya tamirden geldi. Şu an 4 5 gün oldu. Geleli ama ekranım donuyor. En alt hizaya zaman zaman basamıyorum işlem görmüyor. Telefonda konuşamıyorum sesim gitmiyor. İkinci el telefon almak suç mu oldu da insanları bu kadar mağdur ediyorlar. Benim şu an yeni telefon alacak durumum yok ben ne yapayım şimdi bu telefonu. Satsam kimse almaz. Easy cep e götürüp satsam bozuk ürün diye parasını kesecekler de verecekler. Mağduriyetimi şu an kim karşılayacak? Tamir ediliyorsa neden düzgün edilmiyor. Daha da bozuk bir şekilde geliyor. Telefon geri?

25 Aralık 2024 18:52 (Şikayetten 2 saat sonra)
26 Aralık 2024 14:44
07 Ocak 18:23

Umutcan
25 Kasım 2024 16:59
Easy Cep'ten Aldığım İphone 11 Pro Max'te Süreç Ve Hizmet Sorunları
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
06 Ekim 2023 23:56
Can sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 13:11
Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
21 Haziran 2024 16:04
"Diğer şubeler her ne kadar yardımcı olmayıp sinirlendirmiş olsa da resmi telefon hattınızla verdiğiniz destek ve Kadıköy şubenin titizliği için teşekkür ederim tüm problemlerimi çözüp yardımcı oldular"

Yenilenmiş İphone 12 Pro Max'te Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Destek

Abdullh