E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Ücretli Öğretmenlik Yeni Dönem Bilgisi Bulunamadı Diyor!

Burcu
18 Ağustos 2024 18:356.825

E-devlet üzerinden ücretli öğretmenlik başvurusunu gerçekleştiremiyorum. Yeni dönem bilgisi bulunamadı diyor. Son tarih ne zaman bilgilendirme yapar mısınız, tarihlerin zamanını kaçırmak istemiyorum.
2024-2025 yeni dönem bilgisi ne zaman aktif olacak acaba?

Tuğba
Tuğba
21 Ağustos 2024 00:55

Milli eğitimle dün görüştüm bakanlık henüz başvuru açmamış onlarda görüntüleyemiyor daha başlamadı yanı başvurular

Onur
Onur
19 Ağustos 2024 13:30

Hocam ücretli öğretmenlik başvurusu atamalar sebebiyle gecikti. Bu hafta olması gerekiyor. Belki 20 bin atamadan sonra da görevlendirme yapabilirler. Ama bugün yarın e devlette başvuru açılmalı. Açılmazsa da 20bin öğretmen atamasını bekleyeceksiniz başvuru için

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Yapamıyorum!

Seher
15 Temmuz 2024 15:498.000

2024-2025 eğitim-öğretim yılında ücretli öğretmen olarak görevlendirilmek için e-devlet üzerinden başvuru yapmak istiyor...

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Üzerinden Ücretli Öğretmenlik Başvurularının Yapılamaması

Kadir
19 Ağustos 2024 04:429.625

2024-2025 eğitim-öğretim yılında ücretli öğretmen olarak görevlendirilmek için E-Devlet üzerinden başvuru yapmak istiyor...

2 Destek2 Yorum

Öne ÇıkanKonular