Direm sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Pasaj'dan Alınan Dyson Ürününde Garanti Sorunu

Direm
10 Kasım 2024 17:07

2022 mayıs ayında Turkcell pasaj'dan Dyson Airwrap satın aldım. Kafkasda, Turkcell pasaj anlaşmalı kurum aracılığı ile bize geldi. İlk geldiği günden beri bir fırçası düşüyor, onu elimle takabildiğim için sorun etmedim ancak üzerinden birkaç ay geçtiğinde motoru tamamen durdu. Şu anda garanti kapsamında olduğu için bu durumun sorun olmaması gerekiyor ancak Dyson'ı aradığımda kafkasda faturasının değil, onlara Dyson faturası gerekli olduğunu bildirdiler.

Turkcell pasaj ile görüştüm, onlar kafkasda'ya yönlendirdiler. Kafkasda, Turkcell sipariş numarası ile kontrol etti ve bu ürünün onlardan olduğu teyit etti ancak faturaları sistemde kaydettiklerini ve bana bildiremeyeceklerini, istersem anlaşmalı kargo ile onlara gönderebileceğimi söylediler. Muhtemelen yaptırabilirler ancak neden durum bu şekilde işliyor?

Turkcell anlaşmalı yerden aldığımda Dyson garantisi geçerli olmalı ve ben fatura için üç farklı yere yazmıyor olmalıyım. Henüz garanti süresi devam ediyor. Bu konu ile ilgili acil dönüş rica ediyorum. Eğer garanti süresinde sorun yaşayacaksak neden ürünler bu şekilde Turkcell pasaj'da satılıyor? Kafkasda neden faturayı temin edemiyor? Dyson nasıl bu duruma izin veriyor?

14 Kasım 2024 16:38 (Şikayetten 3 gün sonra)

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Geçersiz Dyson Airwrap: Müşteri Mağduriyeti

Gülşen
09 Nisan 2025 18:20
Münevver sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Ana Başlıkları Düşüyor Ve Teknik Servis Yardımcı Olmuyor

Münevver
16 Eylül 2024 13:20
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
11 Nisan 2025 20:41
Dyson Airwrap İle Bitmeyen Sorunlar Ve Güven Kaybı
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
14 Ekim 2024 19:54