25 Mart 2024 10:15

20/10/2022 tarihinde satın aldığım Dyson V15 süpürgemin 05/09/2023 tarihinde Anti Tangle başlığında ki yan tekerlekleri kırıldı. Bunun üzerine müşteri hizmetlerine kayıt açtırdım. Görüntülü arama sonrasında kayıt oluşturduklarını ve parça temin edeceklerini söylediler. Aylar geçmesine rağmen halı başlığım gönderilmedi hatta bir müşteri hizmetleri "siz bizi haftada bir arayıp hatırlatın" bile dedi. Çünkü sistem o kadar bozuk ki parça gelmediği zaman sizin siparişiniz iptal ediliyor ve sürekli sipariş oluşturmak zorunda kalıyorsunuz. Eylül 2023 tarihinden bu yana makineyi kırık bir şekilde kullanıyorum hatta başlığın artık bozuk parayla açılan bölmesi bile kırıldı. 6 ay sonra makineye servis açtıralı 1 sene olacak. Böylesine büyük firmanın yedek parça temin edememesi ve müşteriyi mağdur bırakması hiç hoş değil. Mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini talep ediyorum.

28 Mart 2024 14:46 (Şikayetten 3 gün sonra)

28 Mart 2024 14:54

Az önce tarafınızdan arandım, siparişim tahmin ettiğim gibi ürün stoğu olmadığından 13/02/2024 tarihinde iptal edilmiş. Bugün tarihli yeni bir sipariş oluşturuldu. Yani yeniden beklemeye devam. Teşekkürler Dyson.

Nesrin
24 Ocak 2024 15:35

Dilek
15 Ocak 2024 14:42
Dyson V15 Detect Absolute
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
09 Şubat 2024 00:23
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
23 Ekim 2024 14:05
"8 ayın sonunda parçama kavuştum. Son görüştüğüm müşteri hizmetlerinde çalışan hanımefendiye teşekkür ederim."
Gülten sonuçtan memnun değil

Gülten