Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
21 Mayıs 2024 19:13

2022 Eylül ayında satın aldığım Dyson Airwrap Vinca Mavisi Rose ürünü özel seri ürünlerinden biriydi. Yaklaşık son 3 aydır aşırı ses şikayeti sebebiyle servise gönderdim ve inceleme sonucu değişim veya para iadesi artı hediye çeki olacak şekilde iki seçenek sunuldu. Gönderilecek değişim ürününün kıvırcık saçlara özel tasarlandığı bilgisi verilmedi, ekstra 2 parçası daha olacağı bilgisi verildi. Bende rengini önemsemeyip değişimi onayladım. 20.05.2024 tarihinde fatura geldiğinde ürünün ne olduğunu merak ettiğim için koduyla sorguladım ve kıvırcık saçlara özel tasarlanan içerisinde ekstra diye bahsedilen parçaların difüzör başlığı ve ince uçlu tarak olduğunu gördüm. Kutunun içerisinde benim aktif kullandığım 40 mm uzun bukle başlığı ve yumuşak uçlu tarak yer almıyordu. Konuyla ilgili hemen iletişime geçtiğimde de ürünü teslim alın sonrasında bizi arayın yardımcı olacağız dediler. Ürün 21.05.2024 tarihinde teslim edildi. Hemen aradım yaklaşık 3-4 kişiyle WhatsApp dahil görüştüm. Değişim ve ekstra yedek başlık için talep oluşturuldu. Bilgilendirme için aradıklarında değişime onay gelmediğini yedek parçaların ise benim servise gönderdiğim ürün geri dönüşüme alınmadıysa onun parçalarını göndereceklerini ilettiler. En başında bu bilgiler verilseydi onaylamazdım. Saç tipim makineye uygun değil, aktif kullandığım başlıklar içerisinde yok. Ürünün benden geri alınıp yenisiyle değiştirilmesini istiyorum. Kutuyu da açmadım geri alınmayacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bozuk makinenin parçalarını da ayrıca kullanmak istemiyorum. Bu süreçten bir tüketici olarak hiç memnun değilim. Ürün bizden çıktı ve yapabileceğimiz bir şey yok gibi bir tavır var. Destek rica ediyorum.

25 Mayıs 2024 09:08 (Şikayetten 3 gün sonra)

Buse
05 Haziran 2024 19:21
Dyson Yanlış İçerik Bilgilendirilmesi

Kullanımda sorun teşkil etmediğini belirttiğiniz ürünlere ait başlıkları fotoğraf olarak yüklüyorum. Yeni seri ürünü olduğu için bu şekilde açıklamasını da ben kabul etmiyorum. Madem aralarında hiçbir fark yok normal fön taraklarında da ölçü farkı olmaz firmalar 1 tane üretir ve hepsi aynı etkiyi veriyor sonuçta. Bana gönderdiğiniz değişim ürünü kıvırcık saçlara özel. Pakette çıkmayan eksik olan ürünleri de ayrıca hala göndermediniz. Hepsi için söylemiyorum ama son telefon görüşmemizde talebimin reddedildiğini bildiren çağrı merkezi görevlinizden de hiç memnun kalmadım çünkü üslubu çok çirkindi. Gerçekten çok pişmanım sadece mağdur ettiniz çözülen hiçbir şey yok.

Nilay
16 Mart 21:35
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
25 Eylül 2024 00:42
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Boya/Kaplama Soyulması

Cansu
09 Ekim 2023 15:00
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
26 Eylül 2023 11:50