Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yanlış Adres Değişikliği Düzeltmeme İnadı

Berivan
20 Ekim 2023 14:40

Dyson süpürgemi İstanbul Eyüp teknik servise bıraktım. Bırakırken ürünün Dyson tarafından adresime gönderileceği söylendi ve bu bilgi doğrultusunda servise teslim etmeyi kabul ettim. Dyson ürünümü adresime değil teknik servise göndereceğini söylüyor ve bununla ilgili en az 10 kez destek hatlarını arayı adres bilgisi güncellemesi istedim ve şimdi de kalkıp adres bilgisi güncellemiyoruz demekteler. 1. Ürün arızalıyken destek hattını aradığımda ürünü kargoya verebilirsiniz dediler. Hayır güvenli olması için servise kendim bırakacağım dediğimde; servislerde bize kargoluyorlar demedikleri için kalkıp Eyüp'e kadar gittim ve orada da onların kargoladığını öğrendim ki bu bilgi ilk görüşmede söylenseydi Eyüp'e kadar gitmez ben de kargolardım. 2. Serviste özellikle işlem sonrası bana teslim edilecek buraya gelmeyecek değil mi, diye sürekli teyitleşmemize rağmen evet adresinize gönderilecek dendiği için servise bıraktım 3. Ürününüz kargolanıyor bilgi mailinde adresin Eyüp yazdığını görüp destek hatlarını aradığımda adres bilgilerinizi güncelledik kargonuz adresinize gelecektir. Demelerine rağmen şimdi arayıp adres değişikliği yapılamıyor. Eyüp'e gidecek kargonuz diyorlar. Sevgili Dyson, ürünlerin harika olabilir ki 6 aylık süpürge nasıl bozuldu anlamış değilim ama destek hizmetin ve destek ekibinin bilgisizliği, yanlış yönlendirmesi ve bilgisizliğinden ötürü müşteri mağduriyetine çözüm bulamamanız bir o kadar kötü.

21 Ekim 2023 13:22 (Şikayetten 22 saat sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
14 Haziran 2023 15:30
Dyson Servisine Gönderdiğim Ürün Geri Gelmedi
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Bakım Hizmetinde Kargo Çilesi

Tuğba
14 Şubat 2025 10:03

Burcu
04 Mayıs 2024 14:13
Dyson V15 Eksik Parça Gönderimi!

Ezgi
14 Eylül 2023 13:09